- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Crimson Desert
- World of Warships
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest