- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Asztali PC , R5 3500X , GTX 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest