Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én idejét sem tudom mikor kellett nagyon kézzel keresgélni bármilyen drivert.
Win install után AMD oldala, onnan lehúzni a kapcsolódó chipset/CPU/IGP drivereket, és ha kell, akkor nyomtató driver/soft csomag és kész. Esetleg, még billzet/egér driverek.
Amúgy nekem ugye Beelink van, ott elég jó a software-es oldal is (kínai gyártóhoz képest), de ahogy nézem a GMKTec-nek is van ilyen gyűjtő oldala, ahol a K6-hoz tartozó Windows iso is fent van, meg van külön driver csomag, sőt még Ubuntu is elérhető (mondjuk azért az "élményhez" hozzáad, hogy mind Google Drive-os link, szóval én inkább kiindulási alapnak használnám és kézzel, gyártó (mmint az adott hw komponens gyártója) oldaláról szedném össze a szükséges drivereket direktben).

Persze tudom, hogy van pár (főleg az olcsóbb kategóriában sztem) hálókártya, aminél gond, hogy nem látja, mert akkor a fenti drivereket/Win update-et sem tudja leszedni és akkor másik gépről kell átmozgatni - ezt belátom, tényleg időigényesebb, mint a Win install.
Viszont, ha készen vagy vele - tiszta install, Win update lement, megvan minden driver én csinálnék egy "master" backupot az egész rendszerről valami imaging tool-al, és akkor azt az állapotot bármikor vissza tudod állítani, ha valami félre menne - pl.: Macrium Reflect vagy Acronis True Image, illetve van a Windows-nak is saját beépítettje (Control Panel > System and Security > Backup and Restore).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyomtató topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest