Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A legújabb, friss platform mindig drága. A jobb árú kínai kütyük általában valamilyen raktár mélyén felejtett pár generációval korábbi, de azért érdekes procikra alapulnak.
Az n100 egy érdekes dolog volt, emrt vadi újként sem volt túl drága. Bár azért egy éve még az is 200 dolcsi felett volt jellemző és év végi akciós-kuponos kombókkal voltak jó áron. Most már gyakoribb. Már bruttó 100 euroért is láttam n100 barbonet. Bár 8/256-tal szoktak 125 dolcsiért is néha lenni.
Úton van nekem a k8 plus, 380 euro lett barbone. (az itthon vett rammal és ssd-vel ~705 euronak megfelelő teljes ára lesz: 2x32GB cruical 5600 és 2TB patriot vp4300 lite)
Nem mertem tovább várni, mert nem biztos, hogy olcsóbb lett volna a holnaptól élő kuponokkal, valsz nem lehet halmozni a már most elérhető 50 dolcsis kuponnal a holnaptól élőt (400 usd felett). Azért az m7 250 euros árához képest persze +50%, de ahogy néztem az árakat, inkább az m7 a kakukktojás (fémházzal és erős procival).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest