- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Beállok én is az EPIA-sok táborába. Szereztem egy Epia 8000-et, C3 procival (ventis), úgy ráragasztották a bordát, hogy alig bírtam leerőszakolni róla (remélem el nem rnontottam...
). Nem bírom megérteni, ha már amúgy is csak tartja 2 pöcök, akkor minek alá kétoldalas ragasztót is tenni? Mondjuk a biztonság kedvéért én is tettem, de ez az új hűtő miatt érthető. Most rátettem egy Aerocool Deep Impactot, ha eddig elég volt neki az a pici borda pici ventivel, akkor talán elbírja egy 2 cm-es heatpipe rézlamellákkal... Ha sikerül hozzá megfelelő vinyót is szereznem, akkor telepítek rá valami Linuxot. Remélem minden komponense támogatott.
Egy hülye kérdés: ugye ennél is csak a proci közepén van a mag? Merthogy a Deep Impact a sarkokra nem ér rá, de más procin se szokott odaérni a mag.
Ide is egy up, mert emgérdemli.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest