Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Beállok én is az EPIA-sok táborába. Szereztem egy Epia 8000-et, C3 procival (ventis), úgy ráragasztották a bordát, hogy alig bírtam leerőszakolni róla (remélem el nem rnontottam...
). Nem bírom megérteni, ha már amúgy is csak tartja 2 pöcök, akkor minek alá kétoldalas ragasztót is tenni? Mondjuk a biztonság kedvéért én is tettem, de ez az új hűtő miatt érthető. Most rátettem egy Aerocool Deep Impactot, ha eddig elég volt neki az a pici borda pici ventivel, akkor talán elbírja egy 2 cm-es heatpipe rézlamellákkal... Ha sikerül hozzá megfelelő vinyót is szereznem, akkor telepítek rá valami Linuxot. Remélem minden komponense támogatott.
Egy hülye kérdés: ugye ennél is csak a proci közepén van a mag? Merthogy a Deep Impact a sarkokra nem ér rá, de más procin se szokott odaérni a mag.
Ide is egy up, mert emgérdemli.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest