- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[edy]
tag
Megint csak abba a problémába ütköztem ( a linkeket megnézve ) hogy ezeknek SZABVÁNY alaplapi 20 vagy 24 pines csatolójuk van , az én lapom meg nem az. Ugyképzeld el az alaplapi 20pinesemet , hogy a 20 pin egyben olyan vastag kb , mint egy normál 20pinesnek az egy sora. Majdnem fele olyan vékony a csati , mint a normál.
-
[edy]
tag
Öhm igen , pontosan ugyan ez.
Jelenleg sehányat mert nem működik. Ki lett probálva Hynix , Geil , Ocz , Kingston , Kingmax rammal , semmi. Vga volt benne Hd 2350 , Hd 4350 , X550 , 8800 gt , 8600gt , semmi. Működött kb 1 évet , aztan volt valami bugja , ki kapcsolgatott , és után már el sem indult. Volt CMOS CLR , PWR CLR , semmi. Kibróbáltam több procival is ( e4500 , e2180 , celeron d ) az sem segitett. Mire kéne neked egy rossz lap?Egyékbént a csere érdekelhet :$
-
[edy]
tag
Üdv!
Van egy mini ITX alaplapom , egy HP Slimline s3030 ban volt , a neve Everset szerint Asus IPLIP AR , neten szinte "megtalálhatatlan" és teljességgel beszerezhetetlen. A deszka 65nm es Core 2 Duókat támogat , DDR2 , SATA , GMA 950 , ezek alpján lehet valami kis esély megtalálni. A problémám az , hogy a deszka valamiért nem működik , nincs kép se alaplapi se diszkrét VGA-val. A cseréje ( és most kapaszkodni ) 79.000 forint lenne. ( nem írtam el ). Az lenne a kérdésem , hogy van itt valaki aki ért hozzá , vagy van valami "alaplap tesztelő" hardware , hogy ki tudná nekem deríteni a probléma forrását. Amennyiben valaki ért hozzá , az kérem dobáljon privátokkal , mert 80ezerért BIZTOS nem fogok venni egy ilyen alaplapot , mert nagyjából 10ezret sem ér.
Edy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest