-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Pista0001 #17744 üzenetére
Nyilván, olyasmire gondoltam csak, mint pl. a Notebook-oknál is szokták írni, hogy X és Y típusokat esetleg érdemes megnézni. De itt ez biztos összetettebb kérdés, mint ahogy az asztali gépeknél is az, a sok variálható alkatrész miatt.
Amúgy még ha nekem kéne, utána is olvasnék rendesen, de egyszerűen nincs idegzetem másnak 20 ezret spórolni, mikor már egyszer ajánlottam neki egy normális új konfigot (és nem mellesleg van rá pénze). Akkor pattanok, köszi az eddigi helpet!
-
LonGleY
veterán
válasz
Mercutio_ #17737 üzenetére
Ezek tényleg nem kellenek.
Rosszul linkelted, a típus alapján pedig több verzió is adott.A használtra lenne tippetek? Szabad egyáltalán ebben a kategóriába azzal foglalkozni?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #17725 üzenetére
Kellene nekem egy használt alternatíva is a hivatkozott hsz-emben leírt célra (IP-kamerák kezelésre), a lehető legkisebb fogyasztással.
Újként már körvonalazódott az ASROCK B75M-ITX / INTEL Celeron G1610 2.60GHz 1155 BOX / EPC2 mini-ITX számítógép ház trió, de ez így 50-ből jönne ki memóriával, de inkább 30 lenne a cél.
Tudtok ajánlani az apróról megfelelő gépet? HDD nem kell. Tnx!
-
LonGleY
veterán
Hej! Mini gépet keresek IP-kamerák kezelésére. Merevlemezünk viszont van. Vajon lehet anélkül kapni "komplett" gépet, vagy mindenképp magamnak kellene építeni a masinát? Árban hogy éri meg jobban?
4 csatornát kell rögzítenie, de egy ősrégi Dell is elvitte, úgyhogy a legminimálabb (fogyasztású) is elég. Mivel win7 kerülne rá, így 2 GB memória jó lenne bele, több nem kell. Érdekel használt és új is. Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- TP-Link WR1043ND router
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest