- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
<MZ/X> #18536 üzenetére
De. Kb akkora, mint egy Prodigy fülekkel (250 x 404 x 359 mm - 36,25l) a hátára állítva, csak majd 8 cm-rel keskenyebb (173 x 350 x 400 mm - 24,22l).
(#18537) 30z.Samu: Maga a TFX táp a házba még csak-csak befér, ám míg a CFI-S150X-ből az alaplap felé néz a kábelezés, addig a TFX-nél a házad oldallapja felé állna. Pont amerre amúgy is hosszabb 25mm-rel (már feltéve, hogy a 150 x 65 x 65mm-es méret helytálló a meglévő tápodra vonatkozóan).
-
sb
veterán
válasz
<MZ/X> #18422 üzenetére
De, belemenne, és nem is égne szét.
Csak annyit mondok, hogy:
1. Ehhez kell egy jó szellőzésű ház, mint a Node 304. Jópár ház kiesik szerintem ezen oknál fogva.
2. Plussz még így sem lesz olyan hűvös, mint egy normál házban. De ha nem zavarnak a meleg ámde nem káros hőfokok, esetleg kicsit hangosabb ventik akkor ezzel sem lesz gond.
3. És még így is viszonylag nagy a ház. Legalábbis nekem ITX-mértékben nagy.Ez egy 20L-es ház kb.
-
sb
veterán
válasz
<MZ/X> #18406 üzenetére
Ennyi cucc csak nagyobb ITX házakba fér bele, amiket linkeltek. Őszintén szólva én még abba sem zsúfolnék be ennyi wattot. Igen meleg amúgy is az új széria az AMD-nél ahogy láttam - sőt még talán hőmérsékletfüggő is a turbo? Ebben nem vagyok biztos.
Nyilván jó szellőzéssel menne a gép, de komfortos szerintem nem nagyon lenne. Se hangra, se hőfokra és - legalábbis nekem - ez már méretre sem az.
Persze azért még mindig jobb, mint egy midi torony... -
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest