- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zed1983 #65052 üzenetére
- a lapodból hallasz CW-t?
Nincs CW, ki is kapcsoltam a ventiket 1 percre Argus Monitorban, totál hangtalan.- újraindításnál nincs VGA gond, mint nekem a riser miatt?
Semmilyen problémát nem tapasztaltam VGA fronton. (Bár ez a Cobalt riser híresen stabil ilyen szempontból, 3 év alatt soha semmi bajom nem volt vele.)Cinebench teszt. Egész jó ez az AXP90 X47.
A lényeg, hogy semmit nem értek az AMD-hez, így vaktában próbálgatom.
Gyári curve + 95C temp limitnél már szinte azonnal elérte a 95C-t.-30 Curve Optimizer Magnitude az alábbi számokat produkálta.
Kérdés, hogy mennyire stabil, de CB alatt nem volt crash. Jöhet a Prime.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged