- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
TurboK0 #62035 üzenetére
Kösz az ötletet, ezen gondolkoztam én is. Egy próbát megér.
Megértem, én is bíztam benne, hogy lesz olyan üzemmódja, amikor teljesen csendes. Többen írták ezt, de azért van hangja, nem vészes, de van. Tényleg éppen langyos, de ekkora méretben szerintem a teljesen hideg állapot nem igazán lehetséges.
Ha gondolod nézd meg a HA-n van egy EVGA, amiről elég jókat írnak. Csendes, tud mindent, megbízható, harisnyázottak a kábelei és mostanra még az ára is szépen lement. Gondolkoztam rajta, hogy visszaviszem a Chieftec-et és megveszem azt, de sajna irodai vásárlás volt és arra nem adja meg a bolt a 14 napos elállási jogot sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest