-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
@trog:
A cél itt nem az volt hogy ne világítson, hanem az hogy ne világítsa be az egész szobát. Lehet keresek hozzá valami piros vagy zöld ledet és átforrasztom, hogy szebb legyen mint ez a nagy fehér semmi.
Egyébként ismerem a trükköt, a power led ki is van szedve és HDD led foglalatra van rádugva a pin headerben. Annak van értelme, ha világít.@HUN_Sector:
Vízhűtés felesleges 65W-os CPUn (plusz sokkal több karbantartást igényel), a hűtéssel pedig meg vagyok elégedve. Egyetlen probléma az volt hogy üresjáratban forró levegőt hányt a szobába, az meg a VRM bordák miatt történt. Reméltem hogy a jobb légáramlat a procin is segít, de az csak egy mellékes bónusz lett volna.
Kézzel megfogva egyébként a CPU borda elég hideg, a VRM bordák sokkal forróbbak. Szerintem inkább arra kéne valami réz cucc. De az épp nem volt a polcon.Folyékonyfémet rézzel és alumíniummal sem szabad használni!!! Reakcióba lép vele és megeszi, a rezet csak épp lassabban. Nikkel bevonatos rézzel lehet használni, mert a nikkel bevonat megvédi.
Ház aljára nem tudok tenni ventit, útban van a 10GbE kártya az alsó PCIE slotban, illetve az alsó venti helyére van rögzítve az SSD.@Crabface:
Nem játék közben, hanem üresjáratban is forróságot fújt ki. Nyáron igenis gond lett volna. Nem a gépnek, hanem nekem. Illetve így már nem akkora gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest