-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
sasNAXO
üzenetére
Az intel hűtőn vannak nyilak? : O
Pedig a CPUEPS tápkábel azaz...4x indítottam újra a gépet és cseréltem videó kábeleket, még a másik gépből a Quadro k620-at is beledugtam riserrel, hogy hátha alapbeállításként kötelezően PCIe-en akarja a video jelet kiküldeni, vagy csak gyárilag hibásask az alaplapi video kimenetek.
Mire feltűnt hogy vagy teljes alaplap hiba vagy nem akarok visszamenni gariztatni, mi lehet még...
Amúgy mint írtam, már összeállt a konfig, szal tényleg azt hittem az első képen látható állapotban hogy megérett a tesztelésre...
De tényleg útban volt az a kábel darabka a szerelés ideje alatt, szal jó hogy előre nem volt beledugva gyárilag...
Az is jó hogy LPX ramot raktam bele, mert különben nekem nem tettszene a kábeltörése...Egyébként szerintem ontopik a beszélgetés, elvégre mini-itx házikó, pico psu-val használva.
Amúgy még annyi adalék, hogy amikor a 12V LED tápegységen külső műszerrel mérve kereken 12V-ot állítottam be, akkor az alaplap 11,736V-ot mért UEFI-ban.
Szal áttekertem a tekerőjét 12,3V-ra, így már 12,024V-ot mér az alaplap. Cserébe a CPU venti is a min 1000 helyett 1040-en pörög...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest