-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Ez a ház kapható gyárilag 85 és 120 wattos paneltáppal is. Én így venném, nem utólag vadásznék hozzá tápot. Ha valami oknál fogva mégis külön kellene tápot vennem, nem pico-t vennék bele, mert abban az Asrock lapban az első ssd/hdd helyre szerelt meghajtóval összeakadhat. IX03-am van, ami az előlapot nem számítva ugyanez a ház, Asrock QC5000 alaplapom, amin kb ugyanott van a tápcsatlakozó, és pico tápom is van... Aztán lett paneltáp inkább
-
Rick4
félisten
Én csak örülnék neki, hogy nem rondít bele az összképbe, amennyiben nekem usb kellene, hátul kivezetnék egy usb hosszabbítót, és az astal lapja alá felfogatnám, mintsem hogy nézegessek két csúnya aljzatot.
Igen, ide csak paneltáp, vagy pico psu, én mindenképp az utóbbira szavaznék.
Amúgy ha usb kell, én ezt venném, mét mATX lap is befér: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged