- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Objektívek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
HUN_Sector #59083 üzenetére
Akkor a CPU hűtő kiáramló levegője és a befújt levegő egymásba ütközne, a CPU hő magasabb lenne. Tudom, mert hasonló kialakítású hűtőm van (Big Shuriken 3), és elsőre így tettem be a CPU hűtő feletti ventit. Most viszont hogy kifele fúj, érezhetően kihúzza a CPU hűtő meleg levegőjét (a bordák miatt pont felfele áramlik erről a CPU hűtőről)
Ehhez a házhoz szerintem szimplán rossz helyen van a fenti VRM bordád.
Bár egy próbát megér, hogy a CPU hűtő feletti ventit befele irányítod, nem vesztesz egy kísérlettelAmi nekem van Scythe Big Shuriken 3 hűtő, az sem férne el az alaplap bordái miatt? Direkt úgy van kialakítva, hogy aránylag nagy borda is elfér alatta a VRM és hátlap környékén
És ennek 120-as ventije van, nekem is ezért tök jó, mert a 120-as venti miatt közvetlen a VRM hűtőbordájára is nyomja a levegőt -
hegegabi80
addikt
válasz
HUN_Sector #59083 üzenetére
A cpu hűtőn 15mm-es a venti? Esetleg megcserélni a hátsóval, ha az 25-ös?
Próbálgatni kell, sajnos az ilyen kis házakban csak így lehet, és sokszor olyan elrendezés is jó lehet, ami nem feltétlen egyezik a hétköznapi felállással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Iqos cigaretta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Objektívek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest