Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Grave_444 #57797 üzenetére

Az a helyzet hogy nem vagyok elég bevállalós, pedig már kacérkodtam a gondolattal hogy a 10940x procit delidelem, felpolírozom a direct diet azzal a 4-5 század miliméterrel majd oda conductonautal valami D15-nél durvább léghűtést neki.

Aztán belekarmolni vele a 14 fullos magon 5GHz +-ba...no nem csak 1-2 pillanatra, hanem stabilan. :D
    De aztán érteztem valami furcsa szagot és kivettem a kezem a biliből.
    Az XBOx S killer, sub 2,9 L gamer PC esetén viszont kelleni fog a conductonaut, még ha a delid nem is...vagy legfelső kategóriás thermal pad.

Ami faja az iFIXIT szettből azok a spudgerek meg a kék feszítők, meg az ESD-es csipeszek. A többit már megtanulta lemásolni kína. :)
    Mármint a bitekből ugyanazt tudják a negyed annyiba kerülő szettek is, tartósságra is.
    A felxibilis szár, na abból kell a minőség, ez iFIXITtől független.
    Nekem az alábbihoz hasonló alap szett van, csak 2k huffal olcsóbban szereztem, cserébe a flexibilis szár első használatkor megadta magát, az "ESD" csipesz pedig nem kapta meg a certificate-t, de műszerrel rámérve nem vezet.
    Olcsó műszerész csavarhúzó szett típus kategóriája: [link]
    Meg régebben a mobil kijelző szereléshez szánt iFIXIT tapadó korong faja volt, de ott átvették kínától az olcsó gagyit és már nem/nem olyan jó. :D
    Maga a csavarhúzót elbaszcsiszták hogy kivették a furatot a fejéből, így nem tudsz keresztül dugni rajta erőkart, amivel jobban tudnál szétszedéskor csavart lazítani.
    És ugye egyik se racsnis, pedig azért az Ifixit árába beleférne.
    A kést is érdemesebb inkább kínából rendelni, vagy valamelyik hazai műszerrész boltból, az iFixites nem elég tartós, túl vékony, de nem elég vékony, miközben nyeklik hajlik, de sose jól. :D

Fém spatulából nem érdemes a ifixitest venni, mert azok fejeinél van jobb, ha kifejezetten fogorvosi kiegészítőket árusító boltból rendelsz, keveset még spórolni is tudsz, cserébe tartósabb és jobb formájú fejekkel szerelteket tudsz szerezni.

#57803 RazoR

Tehát azokon a versenyeken nem annyira a legfullosabb vezető képességet nézik, hanem megfelel egy középkategória is, csak a fontos hogy extrém viszonyok mellett is ugyan azt a keveset tudja mint szoba hőmérsékleten? jó tudni.

• Grave_444

nagyúr

válasz Grave_444 #57797 üzenetére

Delid utáni direct die frame még fokozza. ;] [link]
    Nem tudom 12-13. gen vagy újabb AMD-nél ez opció-e.

Új hozzászólás Aktív témák