- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Grave_444 #57797 üzenetére
Az a helyzet hogy nem vagyok elég bevállalós, pedig már kacérkodtam a gondolattal hogy a 10940x procit delidelem, felpolírozom a direct diet azzal a 4-5 század miliméterrel majd oda conductonautal valami D15-nél durvább léghűtést neki.
Aztán belekarmolni vele a 14 fullos magon 5GHz +-ba...no nem csak 1-2 pillanatra, hanem stabilan.
De aztán érteztem valami furcsa szagot és kivettem a kezem a biliből.
Az XBOx S killer, sub 2,9 L gamer PC esetén viszont kelleni fog a conductonaut, még ha a delid nem is...vagy legfelső kategóriás thermal pad.Ami faja az iFIXIT szettből azok a spudgerek meg a kék feszítők, meg az ESD-es csipeszek. A többit már megtanulta lemásolni kína.
Mármint a bitekből ugyanazt tudják a negyed annyiba kerülő szettek is, tartósságra is.
A felxibilis szár, na abból kell a minőség, ez iFIXITtől független.
Nekem az alábbihoz hasonló alap szett van, csak 2k huffal olcsóbban szereztem, cserébe a flexibilis szár első használatkor megadta magát, az "ESD" csipesz pedig nem kapta meg a certificate-t, de műszerrel rámérve nem vezet.
Olcsó műszerész csavarhúzó szett típus kategóriája: [link]
Meg régebben a mobil kijelző szereléshez szánt iFIXIT tapadó korong faja volt, de ott átvették kínától az olcsó gagyit és már nem/nem olyan jó.
Maga a csavarhúzót elbaszcsiszták hogy kivették a furatot a fejéből, így nem tudsz keresztül dugni rajta erőkart, amivel jobban tudnál szétszedéskor csavart lazítani.
És ugye egyik se racsnis, pedig azért az Ifixit árába beleférne.
A kést is érdemesebb inkább kínából rendelni, vagy valamelyik hazai műszerrész boltból, az iFixites nem elég tartós, túl vékony, de nem elég vékony, miközben nyeklik hajlik, de sose jól.Fém spatulából nem érdemes a ifixitest venni, mert azok fejeinél van jobb, ha kifejezetten fogorvosi kiegészítőket árusító boltból rendelsz, keveset még spórolni is tudsz, cserébe tartósabb és jobb formájú fejekkel szerelteket tudsz szerezni.
Tehát azokon a versenyeken nem annyira a legfullosabb vezető képességet nézik, hanem megfelel egy középkategória is, csak a fontos hogy extrém viszonyok mellett is ugyan azt a keveset tudja mint szoba hőmérsékleten? jó tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged