- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 160W-os változat tud leadni 96W-ot 12V-os ágon, míg a 200W-os Inter-Tech max. 120W-ot, ezt vedd figyelembe.... plusz kell hozzájuk egy 12V-os külső kocka.
Szerintem ezek nem rossz modellek, de megvannak a korlátaik.A Chieftec 120W-os, vagy 85W-os paneltápjához minden megvan egy csomagban.
Kb. ez az egész felhozatal pico/panel vonalon, amit megbízhatónak mondanék ÉS kapható magyar boltban. No meg a Silverstone és a Streacom termékei, de azok heroináron mennek. Vállakozó kedvűeknek ott van még az Akyga modellje is, hajtott itt valaki vele 3400G-t, húzott IGP-vel.
#55399 cinemazealot
Alpine 12-re hogyan erősítetted rá az Artic P8-ast? Képet kérünk! -
-
sasNAXO
aktív tag
Szüleim gépében 2+ éve ha minden igaz ez az rgeek teljesít szolgálatot. A náluk lévő külső tégla nem rgeek, de nekem is van egy saját 120W-os rgeek téglám (ami egyébként nem coil whine-ol, ellenben az EU garis cucc szüleimnél igen), meg ugyanez a pico psu csak már átkebelezve. Eddig még egyik sem adta fel (én nem használom minden nap, cserébe pl. 3400G-n hűtéshez terheléses tesztek is mentek vele).
Nekem szintén valami alis kis pico psu-ról ment egy 36W-os külső tégláról egy kis itx gép ami ilyen mini linux szerver volt, samba, pihole, ilyesmi, 24/7-ben ment, sose volt gond vele (volt benne egy kis venti azért, tehát volt minimális hűtés). Fogyasztást sose néztem, egy N3150-es ITX alaplap volt, 6W-os CPU-val, szóval sok nem lehetett.
Azóta egy Intel NUC (NUC5CPYH) váltotta, pont elég a 2 magos2W-os*proci még amire nekem kell és valszeg még kevesebbet fogyaszt.*Szerk.: Most nézem ez az N3050 is 6W.
-
Most volt időm kicsit bővebben írni, mert nálam is van most egy lassan alakuló háttérprojekt gépépítés fronton.
Eddig ez az eredménye:Chieftec ház
Asrock H270M-ITX/AC alaplap
Intel Core i5 7500T
2x8GB HyperX Fury DDR4 RAM
Samsung 970 Evo M.2 SSD (PCIe3 x4)
Streacom Nano120 PicoPSU + a hozzá való külső (jó nagy, 200W-os) kockaNemrég megmértem mennyit vesz fel a hálózatból egy egyszerű Lidlis mérővel. Bekapcsolás, boot után, kb. 20W körül vesz fel, ha csinálnia is kell valamit, akkor simán felugrik 30W fölé (32-34), de néha leesik 12W-ra is pár pillanatra, amikor a proci tényleg idle és visszaveszi a proci frekijét a minimumra.
Én is ki akarom próbálni épített routernek PfSense-el, megrakva mindenféle pluginnel, hogy hogy bírja.
Jelenleg ezt a feladatot egy HP t620 Plus látja el VGA helyett egy 4 LAN csatis hálókárytával, AMD GX-420CA CPU-val, ami papíron 25W, csak még meg kellene mérnem, hogy ez mennyit kér a hálózatból jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest