-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
flashpointer #52092 üzenetére
Abban teljesen igazad van hogy HA én a maximális kivehető terhelésre akarnám méretezni, akkor buknám a projektet. De a procim hivatalosan csak 35W TDP-vel ("T" jelű!) bír, ez meg szintén papíron 65W TDP-re van méretezve az eredeti elrendezésben és nyomással.
Tudom a cpu-z nem teljes értékű teszt, de nem videó renderelés ennek a gépnek a feladata.
CPU-Z stress alatt, úgy hogy 45 fok szögben rá döntöttem az egyik oldalára egy 12 centis FRACTAL házhűtő ventit 450 RPM-el(!!44!4!), úgy sem melegedett 60 fok-ra a proci.
Pedig még nincs is lezárt légcsatorna, ami irányította volna, ahogy a végleges venti sem került még kiválasztásra.#52090Duracellm...
Köszi hogy vetted a fáradtságot és leírtad, tényleg nem volt még érkezésem visszaolvasni a topicban.
Akkor még se én képzelem be a problémát, ahogyan az is igaz hogy az első hónapban nem jelentkezett, csak miután átmozgattam a gépet másik asztalra.
Az is probléma hogy a vacak csipset borda is baromira meleg ha odateszem a kezem, szal annak a hőjét is kezelni kell.Szóval a ráküldött friss levegő átmeneti jelleggel, tüneti kezelésként csökkenti az eredendő hatást, de az érintkezést kell igazából kezelnem.
Pl nem 2.5 belső átmérőjű csatit, hanem a hivatalos 2.1-est használom hozzá.Mint a példa mutatja ezzel is működött, csak problémát okoztam magamnak...
Hozzá tartozik hogy ráírtam az alaplap gyártóra, elsőre az én csatimmal szerelt de másik tápegységet ajánlottak, majd második körben küldték el a csati tényleges műszaki rajzát és azon szerepelt a 2.1-es.Továbbá már elkezdődött egy fajta degradáció, ezzel vagy sikerül szembemenni, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged