- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Chaser #51701 üzenetére
20mm, aminek lehet létjogosultsága egy kis gép esetén hely szempontjából, hűtés tekiintetében ezt nem emelném ki. Talán a kisebb ventit ki lehetne, de 92-es venti -6 dB egy 120-ashoz képest?
Légáramban úgy kell gondolkodni, hogy a passzívhoz képest ha egy légy fingik egyet az alkatrészekre/bordákra már az több nagyságrendi javulás, utána már csak kisebb lépések lesznek. Szerintem mindegy, hogy 30 vagy 60CFM, de mind1.
Az alkatrészek tekintetében pedig ha elfogadjuk ha nem, a kondenzátorok a gyenge pont (pm-ben beszélhetünk róla ha érdekel) a többi csak rizsa vagy gyártási hiba. Most, hogy japán-e a kondi vagy sem, azt én nem emeltem ki, nem is emelném továbbra sem. Ha az elna silmic mond neked valamit, akkor még erről is tudnék mesélni, terveztem/építettem egy USB-s DAC-ot és nagyon ráfáztam
De attól még amit ráírnak, azt tudnia kell.A kábelek tényleg FOS, a szó legszorosabb értelmében, de túlélhető. Egyébként az a gond vele, hogy ezek mint a szalagkábel, egymáshoz vannak öntve az egyes erek és emiatt merev. Ha szétszedné a user, akkor nyerne rugalmasságot, csak akkor meg szanaszét fognak állni az egyes erek->csúnya lesz a kábel. De ezt a pontos én is lehúzom.
Ne érts félre, én is majdnem seasonic-ot vettem mert olvastam tőled, de a tápajánlós topikban corsairre voksoltak. Szerintem kicsi a különbség.
Amivel vigyázni kell ezeknél a modulárisoknál, hogy nem szabad túl erősen megnyomkodni az aljzatoknál ahogy becsatlakozol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- További aktív témák...
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- asus a320mk am4 alaplap
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest