Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #51293 üzenetére

Még mindig kavarás van.
    Abban a hsz-ben amire válaszoltam beírod hogy olvassam el a gyári adatlapot mert Te is elolvastad és azon egy átlagos értéket idézel.
    DE világosan szerepel a PEAK értéknél a 12V 1,79 A, ami matematikailag 21,48VA. És a vita ekörül forgott, nem pedig az átlagos paraméter körül.
    Ez nem fogyasztás.
    És ki is lyukadunk ott hogy több helyen írod hogy fogyasztást mértél, ergo természetes hogy szakmai vitában nem fogja látni neked SENKI hogy Te a pillanatnyi csúcs-terhelési adatra vonatkozóan tényleges paraméterrel számolsz, hisz a kettő nem ugyanaz. Szakmai vitában mindig figyelni kell a szakkifejezésekre (ez még nem grammar-nácizmus mielőtt még megkapnám :D ) .
    A fogyimérőddel kapcsolatban írtad: "Persze mint írtam, lehet csak a fogyimérőm..." ebből következik hogy nem laboratóriumi egységről írsz, hanem feltehetően otthoni, konnektorba dugós egységről--->ezek nem összevethető pontosságúak amikor ilyen gyorsan változó, a valóságban aprónak számító paraméterek értékeléséről van szó.

Amúgy fogyasztásból lehet következtetni 1-2 dologra, de hogy adott túláramvédelem pontosan mennyire van leterhelve arra pont nem lehet tényleges választ adni.

De már eléggé offoltuk a topicot, pláne úgy hogy időközben már megegyeztünk a 120-as javaslat biztosságát illetően. :D

• PDoki

tag

válasz Rick4 #51293 üzenetére

Nézelődtem én is 12V 120W-os tápokat, de többnyire ilyen LED tápegységeket találtam fémházasat, egy helyen volt laptoptöltő formájú, de az meg már 10 ezer Ft. Hát én Aliról nem merek rendelni, az nem eredeti lesz nagy valószínűség szerint. Arra nem bíznám a fontos adataimat. Én a MiniPC.de-t néztem, annak az árát.

Új hozzászólás Aktív témák