- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Chaser #51000 üzenetére
Annak idején én is vágtam a házra elegendő szellőző rostélyt. A tetőszellőző nélkül elég meleg lett a házban még dVGA nélkül is.
PROTRON: köszönöm. Volt már pár agymenésem, és jópár PH tagnak is "készítettem" már házat. Ha az ITX képek látható CNC marómat végre sikerül eladnom, akkor befejezem az új gépemet, amivel már alumínium is megmunkálható lesz (ezzel is próbáltam, de nem az igazi, bár az is igaz, hogy sohasem lett 100%-ra befejezve). Na ha ez sikerül, akkor lesznek majd csak igazán komoly gépek, van jó pár tervem talonban, igazából elég régóta, mert jó ideje nem csináltam már semmit sem PC témakörben, nagyon más dolgokkal kötöm le magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B360M Pro4 microATX
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest