- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASRock lapok általában
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
kotibor #47929 üzenetére
Nekem a tesója van, Xigmatek Eris.
Belefér egy rövidebb atx tap, de nagyon szoros benne a hely, azért nem javasolják a moduláris tápot hozzá, mert a kábelek csatlakozói blokkolhatják a szélső memória foglalatot az alaplapon.Viszont személy szerint nem próbáltam moduláris atx táppal. Rendes méretű, nem modulárissal próbáltam (corsair tx 650), na az nem fér bele, annyi a kábel, meg nagyon merevek, igen erős noszogatásra talán ment volna, de inkább kihagytam.
Sfx táppal viszont szépen működik, nekem Silverstone st45sf (nem moduláris) volt benne illetve sx500g (moduláris).
Iletve egy előlapi usb 3 hosszabító nem árthat ha használni akarod azt is.#47921: tudom figyelmedbe ajánlani a Silverstone ST45SF-et, 8cm venti, viszont halk (nekem legalábbis) Illetve árban feljebb a silverstone SX500G (nem az sfx-l verzió!) , moduláris, 500-as, csak kb 100 euró.
-
Tótotto
tag
válasz
kotibor #47929 üzenetére
Szia
Nekem volt ilyen hazam,most a testveremnel van a gep.Belemegy az atx tap de hozzaer az alaplaphoz(a 160mm hosszu tap).Ha lehet akkor ennel rovidebbet valasz es akkor jo lesz.De a legrosszabb hogy szinte nem lehet bedugni a 24 pines csatlakozot az alaplapba.Nagyon utba van neki minden.
Max 150mm hosszu legyen a tap,de meg igy is zsufolt lesz ott minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged