- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chef69
tag
válasz
cinemazealot #44343 üzenetére
Laptop topicból lettem ide irányítva, innen tovább a boxokhoz
Most indulok visszafelé 😂
"Odaát" már rákérdeztem az eszközre, meg kértem ajánlatot is, de nem jött válasz
Sokat nem költenék rá, mert kettő kellene, meg az se lenne baj, ha kicsi az eszköz! Mióta Wizzair csak hátizsákot enged magunkkal vinni... 😤😥
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest