-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
Ringman
üzenetére
Az alacsonyabb fogyasztás és az egy gennel újabb igp miatt gondoltam váltani. De ha a fogyasztás csökkenthető bios beállításokkal és az igp-k között sincs nagy különbség, akkor maradhat is az i3, erre nem gondoltam. Médialejátszás terén az 1080p 60fps elég egyelőre, azt meg végülis az i3 is tudja elvileg (HD7770 van most mellette, ezért nem tudom biztosan).
Ezt elvinné egy 75W-os paneltáp? Az LC-Power LC-1340mi-t néztem táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Router gondok
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest