- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur10
aktív tag
válasz
AxBattler #40282 üzenetére
Nem is tudtam, hogy 1050 is létezik egy slotosban.
Este tudom megmérni, mennyi hely van lent. Nincs bent hdd, csak két sdd azt el tudom odébb is tenni.
Ha be is megy, akkor más kérdések merülnek fel. A pico táp nem hozzá, akkor egy atx táppal már nagyon nem fér be a macho.
Van normális 70mm-es proci hűtő, ami elbír egy i5-3570-nel?De jó lenne, ha nem kellene a házat cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest