Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple MacBook
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
user137
üzenetére
Találtam újabb információ morzsát de sajna nem tudom hogy mi igaz belőle,
de ez alapján kicsit magasabb illetve sajnos nem 110w panel hanem 150w flex power
táp van benne, illetve USB 3.0 az előlapon.
Igazat megvalva a 110w belefér egy shappire lap egy 4magos e procival illetve wifi a bővítőbe és akkor már igaz kicsit lasabb a proci de sokkal jobb a igp, szerintem.Mattanyahu: nem rossz, ha kiliggatod a ház oldalát , vagy kivágod és sűrű szövésű fém hálót raksz be akkor szerintem nem lenne nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
táp van benne, illetve USB 3.0 az előlapon.