Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz zodo #3875 üzenetére

Hát csomagolásban nem nagyon tett ki szimpla egyszerű(Lehet hogy ez benne a lényeg a báránybőrbe bújt farkas). 2 narancssárga sata kábel, front panel tüskék, egy sata powerkábel, hátlap, kézikönyv benne 2 cd+ 4 darab jumper(itt kezdődik a rafinéria biztos). Itt már látszik a gyártó utolsó lendülete, ami van raktáron az kimegy és vége(nagy kár). De nekem ez is megfelel így ahogy van végre lett egy dfi lapom is :)) . A belbecs az ütni fog mondták a kollégák, hogy a maximus formula lapomhoz képest még durvább az állítási lehetősége bios szinten(jézus ereje :DDD ) az sem volt gyenge, az volt a tanulólap, ez a mesterlap :C. Eleve bios szinten csak 150wattig lehet menni, később 110watt fogyasztásig tuning terén, és a vele járó hőmennyiségig(szerintem én megoldom ezen belül a 4 gigahert feletti értéket is). egy mini-itx lapról beszélünk :Y. A pwm-eket kell piszkosul hűteni mivel digitálisak szerintem jobban melegszenek, és nincsen rajtuk hűtés(aplikálunk ha muszáj). Meglátjuk mi lesz jelentkezem feltétlen.

Alex123: Igen arról a cégről van szó, nekem annyira nem volt sürgős a dolog, és most már legalább megrendelték ez is valami, két utcával lejjebb vannak egyébként(a webes áruházaknak ez az átka mivel nincsen raktár ezért csak rendelésre hozatnak. Az a webes áruház a jó ahol van raktár, meg gyorsan és korrekten intézkednek ha nincsen is, lásd dfi lap rendelése, közölték hogy 1 hét míg beszerzik úgy is volt és azonnal szállították is. Miután megjött). :P meg kéne tőlük még egy pár noiseblocker venti is, mivel náluk van a legnagyobb választék, de nem most majd később.

Új hozzászólás Aktív témák