- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
Nirvanus #38545 üzenetére
akkor ilyen nem várt fagyások,újraindulások nincsenek a pico miatt?
akkor nem úszom meg a hűtést úgy néz ki.én is ezt az lc tápos házat néztem ki.mindjárt meg is nézem,hogy abba milyen magas hűtő fér bele.egy panoráma vajon...?
mod.:sorry.nem az lc-power 1340-est néztem,hanem a 1360-ast.
-
humilislupus
tag
válasz
Az n3150 j3455 idle fogyasztása jelentősen alacsonyabb ami tulmelegedés szempontjából nem annyira érdekes,de ha egy 24 órás távfelugyeleti vagy töltögetös gépet épitunk akkor érdekes lehet. Én például érzelmileg vonzodom a qc5000 hez nagyon jó tapasztalataim vannak de egy n3050ből épitek mert a gép legtöbb idöben idleben lessz és igy nem csak a fogyasztás lessz kevesebb éves szinten hanem sokkal kompaktabb ,venti nélkuli gépet tudok csinálni.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Már csak azért is érdemes lehet a passzív integrált procikra vagy mellé ventilátor tenni és lejjebb nyomni az üzemi hőmérsékletet, mert ezek forrasztva vannak az alaplapra, a magas hőmérséklet miatt pedig ez a forrasztás idővel tönkremehet, egy "újra-BGA-zás" pedig nem egy kéjmámor.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest