Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz junior11 #36110 üzenetére

A méreteiből és a fotókból kiindulva egy kis laptop ventilátor lehet benne (hátlapján a HDMI aljzat fölött ott vannak a légnyílások), hangja tehát kb. annyi, mint egy laptopé.

Hogy megér-e 360 €-t, azt Neked kell eldöntened. A kompakt kialakítása és a mellékelt Windows miatt jó választás lehet, ha irodai célokra is szánod. Nekem nem érne meg ennyit, mert egy olyan gépről beszélünk, ami csak háttértár és RAM-ügyileg bővíthető/módosítható, a proci forrasztott, alaplap nem cserélhető, így később fejleszteni nem lehet, csak a komplett gépet cserélni. Nekem a laptop ventilátorokból elegem lett, mert hiába kicsik, nekem hangosak. Most van egy 10-12 cm-es lassan pörgő ventim, ez gyakorlatilag hangtalan és nem egy U-s (mobil) procit hűt, hanem egy normál asztalit (i3-6100), amit bármikor kicserélhetek erősebbre. Ja, és én leszoktam a Windows-ról, szóval annak megléte nekem most szükségtelen árnövelő tétel lenne, nem pedig pozitívum. Egyébként netezésre és filmnézésre nem is nagyon látom értelmét, kizárólag akkor, ha egy erősebb HW-rel ki tudnád használni a képességeit. Jelen erőforrásokkal viszont egy Linux is elég lenne Neked, vagy egy S905-ös Androidos box, és máris spóroltál egy rakás pénzt. De ez csak az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák