- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #30685 üzenetére
a 4GB-ot nem tudja kihasználni a kártya (ahol igen ott kevés az FPS, lejjebb véve, meg 2GB is elég), volt előtte 2GB is és semmi FPS előny nem volt.
Alapon használtam, mert amikkel én játszom nem volt értelme húzni.
A 4GB ára felment 75+ eFt-ra, így annyiért adtam el, mint amennyiért vettem (65eFt), és a gtx 950-et 41eFt-ért vettem 2év garral (24eFt a zsebben)
8eFt-ért vettem rá egy értelmes hűtőt, ha eladom simán elmegy a kártya annyiért amennyiért vettem, max 1-3eFt-ot bukok a hűtőn, persze külön külön eladva.
A gtx 950 +150Mhz tuninggal hozza az eddig megszokott FPS értékeket, a gyári hűtője viszont hangos volt.
Meg valaki iszik, valaki dohányzik, én minden hónapban lecserélek valamit a gépben, ebben lelem örömöm
Volt már tökéletes gépem, ami minden szempontból megfelelt nekem, 4hónapig húzta
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest