- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila #27926 üzenetére
Az alaplap doboza le volt ragasztva?? Simán kaphattál más által visszaküldött alkatrészt "új ként", volt már rá példa nem egyszer...
Ha nem tudják bizonyítani, hogy a nagykerből bontatlanul jött a doboz, akkor nem köthetnek bele, vissza kell cserélniük. Készített képet, pontos szöveges leírást mellékeld.Légy nyugodt, nincs vesztenivalód.
-
válasz
Ejj... nekem anno a Compker-ben az árukiadó fickó direkt kibontotta, és még a kupakot is levette, hogy ellenőrizhessem, mivel egyre több elhajlott tüskéjű deszkát vittek vissza nekik...
Mindenképpen próbáld meg gariztatni, ha nem menne, aprón van olyan szakember, aki vállalja a "fésülést". Szerk.: ja, shteer már írta.
(#27925) Nova96
Egy i3+750Ti rendszer terhelés alatt nem eszik 150W-ot sem, az a táp meg egy ágon tud leadni olyan 340W-ot. Lazán bírnia kell!(#27939) gianni85
Szokás, vagy sem, én már minden új lapnál a helyszínen megnéz(et)ném. -
kisza25
félisten
válasz
honnan vetted és mikor? élj az elállás jogával (14nap), az a baj az ilyennel, hogy tényleg egyből rád verik,
én használtan futottam bele ilyenbe, de ott védőkupak sem volt, visszaküldtem a gyereknek nem vette át, aztán jobb híján én hajtogattam vissza a lábakat (nem ajánlom nagyon könnyen törnek és nagyon időigényes és nehéz feladat) mai napig azt használom, mert így nem akarom eladni, viszont egy fullos itx deszka (asrock z77e itx)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Mikrotik routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged