-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Én még annyit tennék hozzá, ha nem lesz videókari, akkor én inkább Cm Eite 110-et vennék, mivel írtad, hogy kis helyigényű gépet akarsz... Nekem is volt Elite 130-asom, videókari is van, de mégis lecseréltem 110re
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
A jelenlegi gépnél biztos, hogy az i3 volt kevés? SSD van abban is? Memória mennyiség? (csak azért kérdezem, mert a nagyobb oldalak programjai jól vannak optimalizálva, emiatt kevés erőforrást igényelnek, az adatbázisnak pedig elvileg egy gyors SSD, és megfelelő mennyiségű memória kell)
De ha lesz videó renderelés is, és emiatt mindenképp szükség van az i5-re, akkor persze nincs kérdés.
Alaplapnál elég szerintem, amit ajánlottak neked a másik topikban, mivel nem K-s procit raknál bele (annyit kell nézni, hogy van-e rajta minden csatlakozó, amit szeretnél).
(A pókerrel foglalkozó magyar oldalakon is vannak a fórumokon olyan topikok, ahol a számítástechnikai igényről beszélgetnek, kérdezd meg ott is, ott több lesz a tapasztalat.)
-
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem tudtam, hogy lehet ezt így is tolni. Lehet, pályát tévesztettem....

-
patomi
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
O, hát aki nagyban nyomja..

-
Mercutio_
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ja, így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi