-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #12131 üzenetére
Szerintem túlságosan félsz az SSD-től. Nekem az itthoni gépeimben eddig 5 db SSD-vel volt dolgom az elmúlt 3 évben és egyikkel sem volt semmilyen gond.
Lehet, hogy rossz gyártót választottál és azért van ilyen negatív tapasztalatod.
SLC teljesen felesleges otthonra, azokat szerverkörnyezetbe szánták például magas IOPS műveleteket igénylő adatbázisok alá (ahol elvárás a 10-20x élettartam az MLC-hez képest).Időnként lehet olcsón szerezni SLC-s SSD-t, ha ez a vágyad. Én anno 18k-ért vettem pár hónap garival a bontatlan Intel X-25E-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest