- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
AxBattler #58022 üzenetére
Pont hogy én is nézegettem, nem most volt, de volt már.
...mert agyaltam rajta, hogy megrendeljem-e vagy sem.
((Furcsállnám ha benéztem volna, de nem írtam fel, meg nincs screenshot, szóval nem tudom bizonyítani.))#58021 Horvi: Mert ha más is várt rá, akkor most örülhet, hogy lehet újra rendelni.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #58011 üzenetére
Nekem az Asrock B450 itx wifi "dobozát" ki kellett bontanom (azt a fém árnyékolást amiben a chip van), mert az antenna "csavarra" rosszul húzták rá az anyát, és másképp nem lehetett megigazítani. Nekem mondjuk nem dobta el a jelet, csak mivel gyakran szereltem azt a gépet mindig szívás volt rögzíteni rá az antennát.
Azóta nem lötyög nálam.#58010 mpierre: Le a kalappal, jó "bulinak" néz ki!
-
sasNAXO
aktív tag
#57992 Rick4:
Megvan még, a "kis" gépben megy az X36.
Főgép: Dan A4-SFX, 5600X, BlackRidge, RTX3070
Kis/tartalék/"játszós":In win Chopin, 5600G, AXP90-X36#57996 O_L_I:
Az még jobb, bár lehet lesz szélzaj, attól függ milyen közel lesz a venti a tetőhöz. A két kis venti jó lesz ott.
Amúgy a BR alá pl. pont befér a Ballistix.#57997 PROTRON:
Egy Noiseblockert próbálj ki. -
sasNAXO
aktív tag
Most éppen nem tudom megnézni, de szerintem igen. Asszem az 5700G-t (volt olyan is csak downgrade volt utána) tudtam 2100-ra is állítani...
Asszem ez is bírta volna, de azért lett 4000Mhz, mert így jobb a timing, mint 4200-on. Teszt progikkal méregettem melyikkel volt a jobb, ez lett a vége, bár nem vittem nagyon túlzásba, pár óra volt csak.AXP-X36 nem rossz, pár fokkal jobb mint a Noctua L9a. Abba a kis házba javaslok egy oldalsó ventit is.
-
sasNAXO
aktív tag
Szia, egy Asrock B450 Gaming-ITX/ac -ben a 4400MHz-es Crucial Ballistix Max 2x8GB 4000-re állítva szépen megy 5600G-vel. Timingok nem túl komolyak, jobb mint a gyári, de nem sokkal. (Az XMP profil azonnal megy, nem kellett állítgatni.)
A másik memória amiről tudom hogy állítólag nagyon jó az a Patriot Viper Steel, nekem nem az lett végül mert ez a mostani olcsóbb volt és helyben, de állítólag ez a másik Samsung B die-os és nagyon jól lehet állítgatni. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #57966 üzenetére
Nekem is noiseblockerek voltak, egy gond van velük, kb. egy évig ha bírják normális hanggal folyamatosan (ha időszakosan van bekapcsolva, akkor mondjuk kettő összejöhet).
De amíg bírják, addig jók...És nem írtam a bios témádhoz, de igen, ahogy Rick4 kolléga is írja, az bizony a bios elem lesz.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #57944 üzenetére
RGEEK L80S tulaj itt. Ami egy kínai, valszeg egy Intertech A80 kopi, vasból, szellőző fedlappal. Most ezt tudom linkelni, ha szabály ellenes lenne valaki modi törölje kérem, a képeken lenne lényeg.
Az az A60 ha jól tudom nem szellőző fedlapos cucc, avagy bent keringtet mindent a proci hűtőd és ha jól látom, még a lamellák iránya sem segít (proci befelé fújja a levegőt). Nekem is ilyen irányba állt a hűtő, csak nekem fentről tudott beszívni a venti és még kapott egy 5 centis ventilátort ami kifelé fújt.
Így egy 3200G, windowsban talán 80-90%-ra leszabályozva nagyon kényelmesen elvolt és nekem ugye volt 2.5 tárhely is benne. Amikor nem használtam a felső lemezt, akkor egy 3D nyomtatott tölcsér még tudott rajta segíteni.
Én azt gondolom hogy neked muszáj lenne bele rakni oldalsó ventiket, egyik beszív, másik kifúj...
A másik opció amit írtál, az alternatív fedlap. Nem tudom Intertech verzió van-e, RGEEK verzió létezik aliexpress-en. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57895 üzenetére
Nem igazán ajánlom, működik, de meh (vszeg ha közel a router akkor oké).
2020-ban vettem, már ott nem kapható, de ez volt az: 2pcs Mini Rubber 3dbi 2.4ghz Wifi Antenna - AliExpress Így néz ki leszedve a kupakot:#57896 PROTRON:
Ezért (meg mert alacsonyabb feszen indult a gyári venti), ment alaplapra kötve és alapból magas fokozaton a Noctua venti nálam folyamatosan, plusz pörgött fel terheléskor maxra. Nem tudom hosszútávon mennyire lett volna tartós, mert nem jött be - 1-2 hét használat után ment vissza bele eredeti venti és eladtam - úgyhogy nem tudom megmondani bírta volna-e a táp így évekig. (Szvsz nincs olyan 4 centis venti ami évekig bírja normálisan.)
Ezt nem azért írtam, mert bárkinek is javaslom, csak hogy én így csináltam.#57898 Crabface:
Sunon nem rossz, nekem Ender3-ba került 3 db 40*40*20mm-es, nem éppen kíméletes használattal és még bírják és nem visítanak hangosabban mint két éve. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Crabface #57891 üzenetére
Ha bevállalós vagy, akkor tudom
ajánlani*még említeni a ventit védő vasak levágását a táp hátuljáról, mert ugye annak tolja a levegőt és hát van hangja...
Valahogy így (itt is megfigyelhető a kábel amputáció):
Én azért bátorkodtam Noctuára cserélni, mert nem használtam ki belőle a 350W-ot, valamint alaplapra volt kötve és egész magas, talán 60% alapjáratot állítottam be neki.
Szerk.: *végiggondoltam, nem úgy írom, hogy "ajánlom".
-
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Crabface #57858 üzenetére
Tudom ez alaplap függő is, de korábbi személyes tapasztalat miatt a K39v2 + BlackRidge párosításon jót mosolyogtam.
Nálam ez a kombináció így nézett ki.Én nem szerettem az FX350-G hangját, még kicserélt Noctua ventivel sem voltam vele megelégedve, mondjuk én azt szeretem ha nem hallom a gépem, vagy csak nagyon halkan. Dan A4-SFX hozzá képest néma.
(Ja és a sok kábel kérdést én csípőfogóval orvosoltam...)Viszont a K39-et magát nagyon szerettem (főleg a fogantyújával
, másodgépként sokat volt pakolva) , picit sajnálom hogy eladtam, nagyon jó cucc.
-
sasNAXO
aktív tag
Ezt így itt hagyom: Guru3D Thermal Paste Roundup - Round 2 (2021) - AMD Ryzen 7 3700X @ 4.3 GHz 1.4V (air cooling)
A tesztben 3 proci van, mindháromhoz air és aio is, más-más a sorrend mind a hat esetben, mondjuk a top 1 az egyezik. (Nekem most éppen léghűtött AMD van, szóval azt linkeltem.) -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Crabface #57785 üzenetére
Így-így, ár/értékben jó, gyártó szerint 8 évig nem szárad ki, és van belőle 20g kiszerelés is!
(Állítólag a Noctua NT-H2 nagyon jó, de annyiért legyen is nagyon jó...másnak.)Szerk.: Most nézem, 45g kiszerelés is van az MX-4-ből...ha elfogy a 20g, a következő valszeg az lesz.
-
sasNAXO
aktív tag
MX4-gyel egy jó kis X-et kell rakni a procira, aztán mehet rá a hűtő.
(AMD procival meg vigyázni kell, mert kijön utána a foglalatból amikor leszedi az ember.
Valahogy így.) -
sasNAXO
aktív tag
Hű, nem is tudom pontosan mi volt a sorrend amivel a profil mentés, aktiválás, és windows startnál indulás opciókat kellett aktiválni, hogy utána jól működjön. Talán pont ez amit írtam és ha be volt kapcsolva a windows-zal indulás, akkor nem töltötte be a profilt hiába mentettem és aktiváltam később. Nekem is csinált ilyet.
Illetve a curve editor is hibásan jelenít meg kapcsolgat dolgokat, de nagyon sokadjára azt is működésre tudtam bírni (a megjelenítés rossz, de jól működik most). RTX 3070 van nekem. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57509 üzenetére
X300-ba szerintem [ez] beférne egy L9-re. Persze a Noctua szivacs szebb megoldás.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
sff-cucc #57502 üzenetére
Valszeg az a Noctua jobb hang szempontból. Amikor próbáltam ezt a tölcsért akkor hangosabb volt mint egy saját szögletes verzió, cserébe mondjuk jobban hűtött (vagy csak rosszul mértem). Gondolom a Noctua az a "best of both worlds".
Más kérdés, hogy a Blackridge nyert nálam végül.
#57501 Rick4: HA-n néz körül, többen vállalnak ilyet, van akik nagyon apró/részletes modelleket is szépen megcsinálnak. Amit mutattál az egy macerás modell, kelleni fog support ("tartó elem") hozzá, az meg még több anyag.
(Nekem egy Ender 3-mam van, szóval magamnak kinyomtatom ezeket, de nem vállalok bérgyártást.)
#57503 sff-cucc: +1 a 3Dee-re, amíg a Boráros mellett voltak kolléga nyomtattatott náluk, ügyesek, jók.
-
sasNAXO
aktív tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
FireKeeper #57399 üzenetére
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
flashpointer #57396 üzenetére
SFX + ~0.5 cm a kiálló csatlakozóival.
Ezeknek nem borzasztó a venti hangjuk? Mintha a CM SFX szériával az lett volna a gond? -
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57208 üzenetére
Volt itthon mind három, de sokat nem filmeztem róluk hogy érdemi összehasonlítást mondjak. A 3400G szerintem overkill a célra, én azt elvetném.
A 3200G mindenben gyorsabb mint a 3000G, de a leírt céllal nem tudom, hogy érdemi előnyöd származna-e belőle. Cserébe ugye a max. 35W helyett 65W lesz (én úgy csináltam, hogy Windowsban le van fogva max. 90%-ra a proci és így nem boostol, nem kell úgy hűteni ha Windows kedvet kapna használni valamiért). -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #57188 üzenetére
Gigabyte RTX 3070 Eagle nem jó még a Ghost S1-be?
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56837 üzenetére
Én most T1-ben gondolkodok, az új titánium nagyon bejön, csak hát az ára...
Tinkercadhez. Javaslom nézegess mindenféle venti rögzítő tervet pl. thingiverse-en és ha valami jó alapot találsz, akkor azt lehet importálni a tinkercad-be és akkor abból kiindulni vagy csak referenciának használni ahogy dolgozol. Pl. az SFX táp rögzítő helyeihez is találsz példát, pl. ebben itt látod hol vannak a csavarhelyek. Stb.
Én agyaltam rajta, hogy megveszem a Ghost S1-et, plusz a custom spine-t, és csak azért is megtervezem hozzá, de aztán úgy voltam vele, hogy akkor már egy T1 inkább. Valahogy nekem jobban is tetszik. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56828 üzenetére
Én múltkor amikor levitték az S1 árát 60 körülire, akkor próbáltam felkutatni - pont amiatt amit írtál, hogy kell egy egyedi gerinc bele, meg még egy ilyen hogy használható legyen - de feladtam végül, nem találtam meg.
Egyébként ha kísérletezős kedvű vagy, és van is otthon 3D nyomtatód, akkor lehet meg tudod tervezni te is, pl. egy tinkercad-ban egész jókat össze lehet dobni.Mondjuk a végleges nyomtatás más kérdés, ez tuti ABS, az meg macerás. ...aztán akkor a beleölt idővel kb. ott vagy, hogy lehet olcsóbb lett volna megrendelni.
Szerk.: Látom ezt lassan sikerült megírni és elküldeni.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #56768 üzenetére
Xpenology a "nem gyári" synology rendszer megnevezése, volt hozzá külföldi fórum, ott aztán minden infó fent van. Nem kellett érte fizetni sok éve, gondolom most sem. (Valami ilyesmi volt, hogy a synology rendszer sok open source dologra épített és ezt használták ki asszem.)
Nem minden HW-re ment fel viszont, meg az elején volt amit macera volt bekonfigolni, de ha egyszer sikerült, akkor mintha egy synology nasod lett volna, töredék áráért. Nekem anno HP Microserveren volt. Mondjuk a rendszerfrissítésekből megvolt mit volt szabad felrakni, meg mit nem, mert utána nem ment....lassan gépelek.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Hatvan9 #56542 üzenetére
Nekem AMD Ryzen procival volt hasonló. Ott a prociban a memória vezérlő kattyant meg, látta a ramot, a típusát, adatait ki is olvasta, a Windows szépen elindult két rammal, de amint a 32GB kitből több mint 16GB-ot kellett használni (tehát a második ramot is
), azonnal restart, és csak a rossz (nálam második) slottal nem indult.
Szerencsére volt nálam két proci, két ram, és két alaplap, hogy kinyomozzam, mi a fene történik, de "buli" volt, mert pont egy frissen vett alaplap tesztje közben derült ki... -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Qkackca #56521 üzenetére
"Pure Rock LP, 45mm, 100W TDP": De megörültem amikor olvastam, pont szereltem az In Win Chopint, mondom hű veszek egyet bele, erre alaposabban megnézve ugyanúgy oldalra fúj az AMD procikon mint a Noctua L9a.
Igazán kijavíthatták volna benne, de úgy néz ki arra már nem futotta. Intel procira lehet függőlegesen rakni, szóval ott nincs ilyen probléma...Superbuy: Ha rendelsz kérlek írd le a tapasztalataidat, nekem is van ott ami tetszik (+redditről egy build hozzá).
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Crabface #56398 üzenetére
Én is éppen csodálkozom, hogy egész halk tud lenni a DAN A4-SFX, hangosabbra számítottam (és én is harapok a hangokra). Mondjuk nálam valami rezonál nagyobb venti fordulaton, még azt ki kell derítenem micsoda, de utána a játék közben is elfogadhatónak tűnne már.
#56395 ANOka: Ezeknél a félig víz, félig levegő hűtéseknél nem éri meg jobban egy teljes vizesblokk és valami custom loop?
(Én amúgy levegő+deshroud párti vagyok.)
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Nirvanus #56380 üzenetére
4-es Noctuával halkabb, de egyéni preferencia kérdése a dolog, meg picit táp függő. Nekem SilverStone FX350-G volt, "érdekes" venti vezérlése volt, alaplapra kötöttem ki inkább a Noctuát. És így se tudtam teljesen megszeretni.
Ezen kívül kérdésesek még a kábelek mennyi helyet foglalnak, de a flexguru pont hogy fullmodu, szóval itt megoldható kényelmesen a saját kábel is.
18-ért szerintem jó vétel (hát még ha jár mellé valahogy a 14 nap elállás akkor must buy). -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001 #56313 üzenetére
Sok feltételnek csak részben felel meg és szerintem abnormális ára van, de hátha még nem láttad. Inter-Tech SC-2100 Számítógépház - Fekete - BestMarkt
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56307 üzenetére
A sok olcsó bányász kártyával szerintem már nem az nV-t támogatod.
Undervoltolj. Nekem is -40W a RTX 3070 -em most kb., picit lejjebb húztam gyári órajel alá, nem is tudom már melyik teszt ment közben, talán a Unigine Heaven, 240W helyett lett 200W.
Szerintem az a gerinc nv kártyákhoz must-have....ha már a "sport", még át se költöztem az DAN A4-SFX-be, de már az akciós Ghost S1 árakat nézegetem.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56292 üzenetére
Mielőtt lecsapsz rá, létezik az 5700X is, az 65W TDP.
Az 5700G pedig csalóka, mert külső GPU-val sem engedi olyan magasra a proci rész fogyasztását mint egy 5600X mondjuk. (Vagy csak lehet nálam nem stimmel valami, bár eddig konzisztensen ilyen volt amikor teszteltem.)Szerk.: Ja és a 3600->5600X váltásra. Szerintem érezhetően jobb az 5600X. Én 2700-ról váltottam 3600-ra, az valahogy nem jött be, aztán 3900X-re, na az mindenre sok volt
, most vissza 5600X-re és nem érzem hátrányát. Persze valszeg egy 5700X még jobb lenne, dehát az nem ~70.000 Ft. mint az 5600X volt HA-n.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #56199 üzenetére
Csak 45 terheléssel?
Akkor az jó lesz a Deckbe. BTW nekem WD SN530 van benne, nem mértem hőfokot amikor külső házban teszteltem, de az sem volt hűvös kézre.
A Samsung 970 EVO Plus-om asszem volt hogy 60 volt (borda nélkül). Most hidegindítás után 40 fok alapjárat és van rajta borda és NH-C14S topflow venti van fölötte.
-
-
sasNAXO
aktív tag
Nem vagyok otthon vizes témában, csak félreraktam hátha egyszer mégis meggondolom magam.
Amúgy amit írtál, én ott csak 20,5mm magasat látok, de lehet rosszul nézem.
Én kimondottan elégedett vagyok az NR200-zal.
Bár most éppen agyalok/méregetek hogy tudnék downsize-olni egy DAN A4-SFX-be, de erről nem az NR200 tehet, jelentem velem van a gond. -
sasNAXO
aktív tag
Én ezt mentettem el, hogy bemegy felülre mod nélkül, 15-ös ventikkel.
Szerk.: innen: Triple radiator hardline loop in the NR200P! : sffpc (reddit.com), van még imgur album is linkelve a hozzászólások között. -
sasNAXO
aktív tag
Valaki esetleg meg tudná nézni, hogy az Alpenföhn Black Ridge-nek a venti lefogató csavarjai milyen csavarok? M3 menetes lenne?
Illetve ha esetleg valaki pont meg szeretne válni a kérdéses hűtőtől az is érdekelne. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Zirowe #55915 üzenetére
Most így belegondolva, van otthon egy alpine 11 pro hűtőborda, lehet egy olyasmit valahogy fel lehetne applikálni (nekem egy NUC van N3050-nel, de hasonló mint a BACE).
Ha jól rémlik van alpine passzív borda 35W-ig, valszeg elég érdekesen nézne ki a házból kilógva, de lehet nem lehetetlen. -
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Speed® #55663 üzenetére
Kingstonnak van 8GB-s VLP ramja: KVR26N19S8L/8, nincs rajta XMP profil, de 3333MHz-n és CL16-on elketyegett nekem. Persze ha nézted akkor tárgytalan.
-
sasNAXO
aktív tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Speed® #55629 üzenetére
Gigabyte B550I-nél a 2.5Gb LAN nekem eddig csak gondot okozott, igazából nem jártam utána, de 1-2 naponta megszakad a hálózati kapcsolat és vezérlőpultban le- majd vissza kell kapcsolni az adaptert hogy utána szépen menjen tovább újra minden...
Én hosszú reménytelen várakozás után vettem 55-ért, pedig sokaltam érte. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #55589 üzenetére
Plusz amikor fent lesz rajta az üveg, annak fekete lesz a kerete, tehát más lesz az összkép.
Szerk.:
Francia91: Ja igen és szerintem jól néz ki! -
sasNAXO
aktív tag
B650 majd októberben jön leghamarabb. Nem tudom van-e értelme várni rá, ráadásul (értelmezhető teljesítményű) integrált grafikás procik nincsenek is még bejelentve.
Noctua AM4 lefogatók jók AM5-höz is (van kivétel azért). -
-
sasNAXO
aktív tag
Amint megérkezik a házad, megtudod.
Szerk.: Addig is itt egy videó. -
sasNAXO
aktív tag
Felülre nincs gyári 15mm-es rögzítő. De lehet pl. 3D nyomtat(tat)ni hozzá.
Szerk.: Nekem is az van fent, most csak a CPU hűtő felett, jó venti.Igazából létezik ATX táp fogadó adapter is az NR200-hoz, csak akkor asszem bentről szívja az ATX táp a levegőt. Mintha a Cooler Master Store-ból lehetne is rendelni. Meg is van.
Én maradnék az SFX vonalon, az szépen hátulról szívja magába a levegőt. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
AxBattler #55526 üzenetére
Egy Noctua A12x25 árából jelenleg kijön egy Arctic P12 value pack (5 db).
Írom ezt úgy, hogy csak Noctua van a gépemben. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Francia91 #55524 üzenetére
Nekem eredetileg egy apróról lőtt használt Corsair SF450 volt a gépben, majd gépfejlesztéskor gondoltam ne járjon maxon, vettem SF750-et helyette.
Na ott az első nagyon ciripelt, a mostani már csak nagyon halkan ciripel. Mondjuk normál méretűSeasonic-kal javítom magam:FSP Aurummal (ráadásul egy méregdrága passzívval) is jártam úgy hogy ciripelt, szóval ez nem feltétlenül mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest