Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz sasNAXO #56293 üzenetére

igen, még nem ástam bele magam az 5700X-be, de az is alternatíva, köszi, hogy megemlíted. 5700X vagy 5800X lesz a vége a mai fejlemények alapján. ha ezt bepakolom, akkor most pár évre ismét megleszek, mert platformváltást nem szeretnék megint vagy 4-5 évig. a maximumot kihozni 8.6L-ben viszont nem nagyon lehet ekkora TDP felett AM4 platformon.
    nézegettem sok tesztet, az 5600X érezhetően jobb a 3600-nál, de annyival nem, hogy értelme is legyen váltani nekem. egy 8 magossal legalább egy új tényezőt kipipálnék, hogy legyen mire fogjam, hogy volt értelme elverni 50ezret :)
    arról nem is beszélve, hogy 4K-ra szeretnék majd váltani, ott gyakorlatilag játékban például zéró különbség van egy 3600 és egy 5800X között...
    (más kérdés, hogy 4K IPS vagy OLED 120Hz monitor többe kerül, mint az egész gépem, aranyárú házzal a ligájában, szóval ez is csak tervezgetés egyelőre)

Rick4:
    köszi a tapasztalatokat, igen, látom, hogy 5700G nagyon jó választás, de tényleg akkor erős igazán, ha nincs dvga. én tartaléknak szeretném az igpu-t, de rájöttem, hogy túl vagyok már azon, hogy ne legyen vga itthon tartalék, szóval sok értelme így nem lenne.

Új hozzászólás Aktív témák