- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Ha a Prime box csoda a MindigTV go logóig jut csak el, onnan sehova tovább, az a box hibája, vagy esetleg a jelerősség kevés neki? Vagy ez utóbbi esetben is kellene látnom a menüt?
Azért gondoltam jelerősséget, mert kettő is van, és mindkettő ezt produkálja. Elvileg újraindítás volt, de ugyanez történt (sajna nem vagyok ott ahol a boxok, csak közvetítik a helyzetet)-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz darvinya #16406 üzenetére
Te sorba tudtad valahogy rakni a csatornákat?
Én egy androidos tévén nézem, de ez az egyetlen ami zavar. Korábban is volt már csomagom, de akkor még az előző applikáció-verzió volt, ami gyakorlatilag használhatatlan volt, ez a mostani már jó lenne, ha nem összevissza lennének a csatornák.[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz UberMutant #16397 üzenetére
hm, köszi ezt a tippet, én is benyomtam... aztán megpróbálom átszoktatni az asszonyt, mert ez minőségben már most jobb mint a mindigtv
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
Srácok, használ valaki androidos tévével CAM modult?
Az előző LG tévémen (ami egyáltalán nem volt okos) teljesen jól működött, de az új Philipsen időnként elfelejt működni, és kiírja a tévé, hogy kódolt csatorna.
Segít rajta a tévé újraindítása, de néha az is, ha kihúzom a modult és visszateszem.Lehet ez modul/kártya probléma, vagy inkább a tévével van gond? Ha modul/kártya, akkor mennyi esélyem van arra, hogy cserélik az eszközt? (tőlük vettem a modult is még 2011-ben)
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz doberman #14183 üzenetére
Hm, erről a konfigról nincs valahol egy hosszabb leírás?
fizikai eszközök ugye csak a rpi2 meg az omnikey? (most vettem észre, hogy a banktól kapott kártyaolvasó pont ilyen).Jelenleg egy cam-modullal használom egy régi LG tévén a rendszert, van ehhez képest az rpi-s megoldásnak előnye? (egy rpi3 amúgy is van a tévére kötve, kodival)
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
-
-
hedgehog
senior tag
Elnézést ha ez már nagyon lerágott csont (meg rémlik, hogy talán kérdeztem is már), de szeretnék a következőre egy out-of-box megoldást:
jelenleg egy ilyen egyszerű kis szobaantenna veszi a jelet, amit a padláson helyeztem el, egy sor cserépen keresztül néz ki Kékes felé.
Teljesen rendben működik (múltkor ugyan elmozdult, vagy az adáson variáltak, de forgatva sikerült beállítani újra).
Ettől függetlenül szeretném lecserélni, mert szeretném, ha nem kéne áram a vételhez (csak esténként nézünk nem túl sok tévét, ez meg folyamatosan működik ugye).
Szóval olyan tetőantennát keresnék, amit nem zavar egy cserép, és lehetőleg van rá szerelve csatlakozó is, hogy csak be kelljen dugnom a fenti szobaantenna helyére.-- aka p3d3str1an
-
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Cyberpunk 2077
- AutoCAD
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest