Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
A következő 1-2 hétben szeretnénk átállni UPC direkt-ről MinDig TV-re.
Mivel még nincs a célnak megfelelő, normális tetőantennánk, ezért ennek beszerzése az első.A lefedettségi térkép szerint nem számíthatunk a legjobb értékekre:
Ezt igazolja a domborzati térkép is:
Viszont az ajánlott forgatási irányok között az alábbi 4-et adja meg sorrendben:
1. Kékes
2. Széchenyi-hegy
3. BP Száva utca
4. VácTehát a kérdés az lenne, hogy milyen antanna javasolt? (Pl. egy TELEVES DAT HD jó választás lehet?)
-
Dr_Syrex
senior tag
sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen DVB-T tunerem, de a helyen ahol szertném használni 0 jelerősséget mutat a mellékelt kis botantennával és mimel ez egy társasház földszintje (belső udvar), ezért ezen én sem lepődtem meg túlságosan.
Egy megoldás lenne jó szerintem: ha a tetőre hihelyeznék egy antennát és levezetnék egy koax kábelt (kb 25m a tunerig).
A kérdésem az lenne, hogy milyen antennát szerezzek be, hogy jó vételt kapjak.A lefedettségi térkép szerint itt narancs, vagyis közepes vételi minőség:
Aktív témák
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jófogás tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest