Hirdetés
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Watt25 #11342 üzenetére
Legyen igazad, amúgy az aktuális műsorokra gondolok nem a 10-20 éves dolgokra mesékre, a reklám is beletartozik mert ezt csináljuk azt csináljuk ilyen rezsi olyan rezsi
De mindegy is, mindkét oldalnak megvan a saját propaganda adója igaz a kormányon lévőknek mindig több csatorna van a kezében, és nézze az aki évezi hogy tömik a fejétA köztévében lehetne jó műsorokat csinálni meg jó csatornát kihozni belőlük ha a piacról kellene hogy megéljenek, mert most is volt valami 1napos csomagjuk 1milliárdért és a kereskedelmi csatornák reklámjait többen nézték
Szórják a pénz minden értelmetlen dologra mert úgyis tömi őket az államNa de mindegy mindenki azzal rombolja az IQ-ját amivel akarja, én szeretem a sorozatokat ez van
Részemről lezárva mert még a moderátorok zokon veszik
Nemrég írtam nekik hogy meg szeretném szüntetni az előfizetést ezt a választ kaptam :
Felmondási szándékát írásban küldheti el és a felmondás beérkezését követő 8 napos felmondási idővel szüntetjük meg.Na most szerintetek az a beérkezési idő az mennyi?
Értem ez alatt hogy milyen gyorsan dolgozzák el a e-maileket, ma beküldöm és három nap múlva mondjuk vagy sokkal több
Csak azért hogy hogy időzítsem a felmondás küldését, dec. 4-ig van a hűségem
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest