- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Köszi de probálta egy nálam magasabb szinten álló barátom de nem ment az a client bridge Ő is azt mondta ,hogy egy ismerösének elszált két clientse és vett egy linksyst valami dreamboxhoz és azota megy neki tökéletesen .A router 54 gl es dd-wrt 23.sp2 generic vagy valami ilyesmi van rajta . Eltudnád nekem küldeni a clients bridge ip beállitásait .köszi a segitséget egyszer csak összehozom valahogy
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Nekem is 2 db routerem van az első AP a másik client az APn kábelen 1 gép van a clienten meg két gép .Megy a net csak az AP re kötött gépet nem érem el ping megy kaptam egy leírást de az AP nincs benne.tűzfalakat kikapcsoltam.Azt írtad nálad mindengyik gép lát mindent,ezt szeretném én is .De úgynézki meghaladja a képességeimet -
PongiÁki
csendes tag
A Lanos gépen megy frankón a net, de mikor laptoppal böngészni akarom a wlan hálózatot, akkor nem talál semmit. A DD-wrt beállításai között olyat találtam, hogy az Rx Tx funkciónál meg lehet adni hogy melyik antenna melyik legyen. Most autora van rakva. Az Rx meg a Tx valójában mit jelent amúgy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB (PS4 Slim 500GB)
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest