Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
a sima g szabványos router névleges 54 mbit/s esetén jó, ha ~ 20 mbit/s átvisz valósan; link ettől többet g szabvány esetén csak különböző kiterjesztésekkel 108/125 mbit/s (super-g és társai), de ezt is csak akkor, ha az ellenoldal is támogatja! 28 mbit/s a maximum, amit egy 125m super-g képes router, egy szintén super-g képes wifi modul mellett bír - húzott router, módosított firmware esetén talán 30 mbit/s...
-
coqito
tag
Időközben megoldódott a gond, kerestem hozzá egy kis ingyenes wlan progit ( nem a sajátja, azzal sem működött) és kipróbáltam win7 alatt is. Win 7 alatt nemprodukált ilyen hibát, csak xp alatt. Amin csodálkoztam az ez volt (wlanon keresztük az említett wrt54gl ruteren keresztül):
Egyébként ellenőriztem az UPC oldalán, a dijcsomagom jelenleg Gold, amit nem tudom hogy változtattak -e már vagy nem, de ez jelenik meg az adminisztrációs oldalon. Jelenleg hibamentesen megy a rendszer, és előfordulhat hogy az edimax EW7318usg wlan eszköz okozta a hibát :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest