Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Szerintem nincs. - akkor a köv. képen cselekszem majd…, lekapom mindkét antennát és a nem használtat szigetelő szalaggal betekerem! Vagy?
A vezeték nélküli kliensek számának nem igazán van elvi korlátja, vagy az egy kellően magas szám. - tehát a lényeg, minél kevesebb gép van rákötve annál gyorsabb és stabilabb a működés! (valahol ez logikus is
) De ugyan ez érvényes a kábelen (LAN) osztott netre is?A hozzászólásaimból szerintem bőven kiderült, h nem sokat konyítok a router világhoz
(de hála neked „And” most már azért sokkal tisztábban látom a dolgokat). Az „n”-es routerek-be inkább nem bonyolódnék bele, ha még a szabvány nem végleges! Valamint nem akarok én azért olyan komoly hálózatot kiépíteni, hogy arra szükségem legyen! (de igaz nem is értem mivel jobbak azok a bizonyos routerek (az angol annyira nem megy, hogy megértsem a MIMO (linkelt oldal) lényegét)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) De ugyan ez érvényes a kábelen (LAN) osztott netre is?
(de hála neked „And” most már azért sokkal tisztábban látom a dolgokat). Az „n”-es routerek-be inkább nem bonyolódnék bele, ha még a szabvány nem végleges! Valamint nem akarok én azért olyan komoly hálózatot kiépíteni, hogy arra szükségem legyen! (de igaz nem is értem mivel jobbak azok a bizonyos routerek (az angol annyira nem megy, hogy megértsem a MIMO (linkelt oldal) lényegét)