Hirdetés
- Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes

- 

PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

biokill1
tag
válasz

xabolcs

üzenetére
						köszi a tippet!
 Fent van az ubuntu, csak laptopot cseréltem haverral, és a gericomomon tök korrketül ment a grafikus felület a radeon 9600-al, Amire cseréltem az egy fuji amilo és vmi szar via-s videokari van rajta. szal szórakozgatok a chrome driverral meg miegymással. Amíg ez nem lesz jó, addig viszont nehéz lesz belemélyedni mert a 800x600 idegesít! 
 De ha hazaértem megcsinálom! 
Ja, az miért lehet h a wrt54gl alatt nem tudm írni a jffs-t? Próbálok rá könyvtárat csináni de semmi. :S Fonerán simán megy. Azon viszont a wget nem megy!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
 - Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fent van az ubuntu, csak laptopot cseréltem haverral, és a gericomomon tök korrketül ment a grafikus felület a radeon 9600-al, Amire cseréltem az egy fuji amilo és vmi szar via-s videokari van rajta. szal szórakozgatok a chrome driverral meg miegymással. Amíg ez nem lesz jó, addig viszont nehéz lesz belemélyedni mert a 800x600 idegesít! 
 De ha hazaértem megcsinálom!