Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Mar tobb Cullmannt probaltam, olyan, amilyem. Dupla az ara, mint a kinainak, cserebe 10 ev garanciat ad a gyarto ra, ez mondjuk elmond valamit a termekrol. (Marmint nem Magyarorszagon, mert persze ott semmi nem ugy van...)
De allitolag a Manfihoz lehet alkatreszt venni, ha valami gyikja van. A kinaihoz nem tudom,,kapsz-e alkatreszt, ha kapsz, az jo,lesz-e amikor megkapod, mert pofatlanul masolgatjak egymast is, azt sem tudod sokszor, ki a gyarto. Szoval, ha eltorik valami, rendelsz masikat? Persze, azt is lehet...
Azert vannak ennek kinai rendeles dolognak arnyoldalai, szerintem. Rohadt sok cuccot rendeltem mar kinabol, nem felek toluk alapvetoen, szoval nem azert irom, mert eloiteletes vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós topik
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest