-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
A telón is át lehet olvasni és kijavítani. Vagy inkább ülj le nyugodtan egy gép elé.
Nálam sem lát senki dupla betűket, pedig a billentyűzetem rendszeresen kettőt, néha hármat is ír egy nyomásra. Nagyon idegesítő, de javítom.
Ha el tudjuk olvasni és értelmezni, amit írtál, akkor sokkal hamarabb kaphatsz segítő válaszokat.Én még sehol nem olvastam, hogy 0,4 nozzle, 0,6 beállítás. Nem tudom, neked honnan jött. Persze lehet és a nyomtató meg is próbálja kivitelezni, csak a végeredmény elég kétséges.
Nemrég én is 0,6 fejjel, de 1-es beállításokkal nyomtattam. Nem is értettem, hogy miért néz ki úgy a tárgy, ahogy. Aztán láttam, hogy a nyomtatási beállítások nem stimmelnek. A nyomtatóhoz nincsenek előre gyártott profilok, mert egyedi lett és korábban 1-es fej volt benne. A 0,6-ra nekem kellett átírnom. Kiszedtem az adatokat az MK3S+ 0,6-os beállításaiból, de még nem próbáltam ki.
A lényeg, hogy aszerint állítsd be a szeletelőben a nozzle méretet, ami a nyomtatón van. Különben más méretekkel dolgozik és emiatt lehet, hogy nem fogod egyszerűen leszedni a supportot sem.
Itt nagyon sok hasznos tanácsot írt már mindenki. Próbálgasd végig őket.
Ha ez egy jól megalkotott Prusa klón, ahogy mintha itt már olvastam volna párszor, akkor sokat vacakolni talán nem kell vele.
Először találd meg a 0,4-el a megfelelő minőséget. Ha nincs, akkor lépj lejjebb 0,2-re.
0,6-tal nem fogsz olyan szép vékony rétegeket nyomtatni, mint ami kisebb nozzle-val elérhető. És kis tárgyakhoz kevésbé lesz jó. Szerintem. -
fabula
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
Szerintem 0,4-es fúvókához nem lehet 0,6-os beállítást használni a szeletelőben, valamit félreértettél.
Van aki szerint jobb 0,6-os fúvúkával és nagyobb rétegvastagsággal nyomtatni, amihez a szeletelőben is természetesen 0,6-ra kell állítani a fúvókát.
Te a hibás nyomatokat úgy kaptad, hogy 0,4-es fúvókval nyomtattál, de a szeletelőben 0,6-osra állítottad? Ha igen, akkor már is meg van a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged