Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Igen, iras kicsit lassu . Mondjuk USB-s HDD-rol lehet kozvetlenul is masolni, de az is eltartott egy darabig, pedig meg 100 GB se volt, amit atnyomtam igy.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Csak, ha ujrainditom. Nem tudom mitol lehet, elkepzelheto, hogy valami bug a firmware-ben, nem komalja a routerem, esetleg a feltett optware kavar be, esetleg csak az en cuccom ilyen . De ez masnal is elofordult, ahogy kulfoldi forumokbol kivettem.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
WD MyBook World II 4Tb, ez itt 100k
(Igaz, hogy a blue ring-es kep van kirakva, de a WD honlapja szerint ebbol csak max. 2 TB-os volt, tehat valoszinuleg a feher LED-es verzio. De erdemes vasarlas elott erdeklodni!)
-
Alex91
félisten
Meg kivancsi vagyok, hogy ezt frissiti-e most a WD? Mert a tobbi kulso hazas cuccat frissitette. (Ha beleteszi a torrent klienst gyarilag... Erosebb CPU-t, tobb RAM-ot...)
-
Poplacsek
senior tag
Nekem mkv filmekhez tökéletes a World II, de TrueHD hangú anyagokat már nem tudja folyamatosan tolni a WD Live-nak... Lehet persze, hogy a 100Mbites router a gond, de vannak olyan anyagaim ahol 3-4 perces zeneszám 5-600MB és ezek sajnos beszaggatnak. Más tapasztalt hasonlót? Csak azért furcsállom, mert egy 10GB-os mkv-t kb 12-14 perc alatt rá lehet másolni, szóval a 600MB olvasása miért jelent gondot 3 perc alatt, nemértem....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest