Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M107

addikt

válasz Naturalist #47907 üzenetére

:R

Minőségi táp és sata kábel, alap Microsoftos ACHI vezérlő és akkor 95 %-ban minden elkövettél, hogy a HDD-d sokáig tartson ki egészségben

Toshiba 2 TB SATA3 7200RPM 64MB (DT01ACA200) 2 év gari - 23,500 Ft.

Voltak gondok vele egyes fórum társaknál, de ..... attól egy igazi kis bestia, persze a maga helyén és kategóriájában :

Nekem 2 db is van benn, igaz az egyiket 4 napja vettem, az első 2013 jan. amit 2014 jun vettem 100/100 hibátlan torrent Hdd.
    Az új 2014 Nov 18 óra van benne 100/100-as Tár Hdd .
    Egyet parkol minden bekapcsoláskor vagy újraindításkor, de reset-kor a ki-be kapcsolás száma nem változik, csupán kiteszi parkoló pályára a fejet majd visszahúzza.
    Igazából nem nagyon intenzíven használom a gépet van amikor 12-14 órát megy de van nap, hogy egy órát sem, átlag 4-6 óra.

Halk, hűvös, csendes. én ajánlom meleg szívvel, de csak a második helyen az itt felsoroltak közül.

Az első helyen, ha nem RED akkor, WD AV GP 2 TB SATA2 64MB (WD20EURX) 2 év gari - 26,500 Ft.

Mivel Av kamera rendszerekbe szánják, és ott kivan téve a folyamatos megterhelésnek így ez alapján itt ő viszi a pálmát.

A Seagate sajnos a gari idő miatt nem egyébkén sokak szerint itt a fórumon is ha vissza olvasol, halk hűvös tartós darab HDD, (Lionhearted bővebben tud róla mondani)

Új hozzászólás Aktív témák