Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz Coolmat #35521 üzenetére

A WD marad, mert elvileg a Samsung kevésbé bírja az extrém körülményeket, valamint a WD-re már fel van rakva két 3 éves oprendszer, és nem akarom megbolygatni. Valamint a Samsung hangja, mint említettem, zavaró tud lenni.
    Ettől függetlenül családban marad.
    Win8-ra meg megy majd a start menü, metro érintő nélkül engem se érdekel, érintő meg úgy alapjáraton ellenség. Lassan egy éve van érintős mobilom, de még mindig küzdök vele...
    A 3 HDD 2-re csökkentése jó lesz hűtés szempontjából, bár az egyik HDD felül van, az 5,25-ös slotokban egy szűkítővel, és minden oldalról levegő veszi körül, mégis ugyanolyan forró volt tavaly nyáron. Majd barkácsolok valami hűtésfélét neki, meg lekapkodom a takaróelemeket ha aktuális lesz.
    Samu meg nagyon nem képes ilyen sebességre, linkeltem, 70-75MB/s
    Fejparkolást meg biztos ki fogom lőni. Majd még döntök hogy seagate, vagy Toshiba, bár az is Seagate :)
    Igen, olvastam az Advance Formatot, Akkor csinálok 4 DB NTFS partíciót, majd konvertálok Parted-del. Az úgy jó lesz?
    Eddig mindig Gpartteddel, vagy XP-vel partícionáltam, gondolom azok elszúrnák.
    Köszönöm az érdembeli segítséget.
    A 2 HDD meg kell a nagy számú oprendszer, és emiatt a nagy számú elsődleges partíció szükségessége miatt.

Anno azért kellett feltenni a HDD-t az égbe, mert vettem egy 9800GTX-et, ami nem fért be a HDD-k-től :D Csak a postán szétrázták, az eladó meg szerencsémre visszavette. A quake elindult vele, aztán az se. Gondolom reballozni kellett volna, de inkább vettem GTS450-et, ami azóta is jó.

Új hozzászólás Aktív témák