- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
traktura
csendes tag
Sziasztok! C660 satellite toshibám van a webkamerám szörnyű! Lehet javítani, vagy nyugodjak bele ez ilyen.
-
Flomaster88
csendes tag
Sikerült megoldani a problémát, ha valaki hasonló helyzetbe lenne akkor azt kell tennie hogy msconfig-ba szelektív indításnál indítási elemek betöltésénél ki kell venni a pipát és a szolgáltatások lapon MS szolgáltatások elrejtése, majd összes tiltás. Ezután gép újraindul, most már feltelepíthető a cam driver, majd vissza kell állítani a szokásos indítást msconfigba. Aztán már lehet is cam-olni
.
-
Flomaster88
csendes tag
Sziasztok!
Elővettem régi webkamerámat, utoljára még XP-n használtam 3-4 éve. Jelenleg Win7 64-bit fut a gépen. Logitech honlapján szépen kiválasztottam kamera típusát "QuickCam Express", aztán op. rendszer win 7, 64 bit szépen le is töltöttem, telepítő is megy, csak valahol a közepén kidob egy Error ablakot : Error 1921.Service LVCOMSer (LVCOMSer) could not be stopped..." Folyamatosan böngészek, olvasgatok ,töltögetek drivereket, de eddig sehogy sem sikerült megoldani a problémát.
-
mijos
senior tag
Tudnátok egy jó webkamerát ajánlani 4-5 ezer forint környékén ?
-
bel6
tag
Sziasztok!
Több helyen lement az ára a Logitech C905-nek 20k fölöttről 6-7 ezerre.
Jön ki valami full HD cucc, vagy mi lehet az oka?
De ilyen árért gondolom megéri.
Van valami ismert hibája ennek a tipusnak? -
karell25
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Logitech C170-es camot, letöltöttem a Logitech Webcam Software -t de ha rákkantitok arra, hogy képet csináljak, ezt írja ki: Launcher_Main.exe működése leállt, win7 64 a rendszer, próbáltam mindenféleképpen, de nem jó, ám a Logitech Vid HD inditva úgy van kép, azzal jó, de viszont msn-nél is hibát dob ki és kilép, nem tudom használni ott sem, valaki tudja, hogy ez miért van? Mi lehet a baj? -
kovimre
tag
válasz
AstraCDX #589 üzenetére
Ez elég korszerű és jó darabig nem fog elavulni
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék egy korszerű, és jó minőségű webkamerát .
Milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha egy nagyon jó eszközt szeretnék ?
Üdv.
Astra
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Mi az elteres a Logitech C905 es a B905 kozt? Jol nezem, hogy az az elteres, hogy B905ben nincs mikrofon?
-
titi111
csendes tag
-
Xerxész
őstag
Sziasztok,
Webcamera vásárlással kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy:
- ha egy kamerához nincs odaírva, hogy auto fókusz, akkor lehet akármilyen fejlett/HD hiperszuper a kamera, de nincs benne automatikus fókuszálás?
- HD kamerát szeretnék, és az én gépem elbírja a HD videóbeszélgetést, de a partneré nem, attól nála lehet még folyamatos a kép?
- illetve még egy dolog, hogy HD kamerával is lehet alacsonyabb felbontású videóbeszélgetést folytatni?Köszi a segítséget!
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
logitech c170-es kamerám van, a kérdés az lenne, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a képet tükrözze vissza, mert pont a függőleges irányú tükörképet veszi.
Köszi! -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
geckowize #579 üzenetére
sajni abban nincs mikrofon a leírás alapján,a képen sem látni
-
geckowize
őstag
Logitech C170 nem jó?
A lényeg, hogy olyan legyen a képe kb mint amit notebookokba raknak pl chicony, vagy hp-kban nem tudom mi van, és legyen benne mikrofon, meg ha nem nagy kívánság, valamicske segédfény.
HD videófelvevésre nem használnám.
-
geckowize
őstag
Hali!
FullHD monitorom van és egy középkategóriás gépem (4 mag, 3,32 ghz, 4 gb ram, hd5830), amin Windows 7 64bit fut. Milyen webkamerát érdemes venni ehhez max 5k-ért? Ennyiért csak VGA-sok vannak? 64 bites driver legyen hozzá. -
hekkerman
tag
Csáó
Kérdésem az lenne, hogy van egy genius ilook 320 kamera, ami most usb 1.1-en van. Ha 2.0ára kötném, javulna a minőség? Sajnos most nincs lehetőségem kipróbálni, mert nem az enyém.
ilyen a cam -
Dunbar
senior tag
Ez szerintetek megéri az árát?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Egy Dell 170L-hez 2,4 Celeron, 2GB RAM-os géphez szeretnék webkamerát venni, skype-hoz lenne használva, valami közepes minőségűre gondoltunk, amivel élvezet lehet még a csevegés, de kérdése, hogy mit bír még el ez a gép? 720p közül van esély, hogy elvisz még valamit?
Köszönet a tanácsokért!
-
bmollszeptim
aktív tag
Megoldódott a probléma .
Akinek Microsoft LifeCam VX-3000 van,müködik WIN 7 64 biten ,a Microsoft honlapjáról letöltött 3.2 soft al tökéletesen. Csak az a lényeg hogy a drivert Internet Exporer alatt töltsük le.Én Google Crome -val töltöttem le és úgy hiba üzenetet irt ki Win 7 64 bit. Internet Exporer-el letöltött driver alatt,a kamera gond nélkül működik,és elég szép képe van gyenge fénynél is,és jó az anyagminősége. 3000ft-os kategóriában,szerintem jó vétel.
-
veze
őstag
válasz
bmollszeptim #567 üzenetére
-
veze
őstag
válasz
bmollszeptim #560 üzenetére
ezt bármire kiadja..
csak probaképp megnéztem nálam pl az infranview exe fájlján..
[link]
jobb gomb / tulajdonságok / kompatibilitas és ott pipa
nekem egy ilyen van, bár nem volt a win7 64bites gépre téve sosem, mert másikon van használva, de most már kiváncsi lettem és egy proba erejéig ki fogom próbálni -
jeni
félisten
válasz
bmollszeptim #564 üzenetére
nézd meg a Logitech oldalát de szerintem ott is szerepel a 64 bites drive
-
jeni
félisten
válasz
bmollszeptim #562 üzenetére
Akkor marad a csere és szerintem egy Logitech márkát vegyél. Ha azzal sem lesz jó akkor a gépeddel van gond
C250- C270- C330? kérdés mi van a boltban ahol vetted? -
jeni
félisten
válasz
bmollszeptim #557 üzenetére
lehet maga op.rendszeredre az a drive nem is jó a gyári oldalát vagy maga lemezről kell telepíteni
-
bmollszeptim
aktív tag
ezt a lehetőséget nem adja ki a gép sajnos.na mind egy holnap vissza viszem.3-400ft között ajánlana valaki kamerát ami tuti megy win 7 64 biten?az álló kép,és mozgó kép rögzítés nem számit.pl
Hama AC-150?
Logitech WebCam C110 ?Canyon CNR-WCAM713G1?
Genius VideoCam Messenger 310?vagy innét valamit?[link]légyszi segítsetek,sürgösbe kellene holnap dél,a határidő. -
veze
őstag
válasz
bmollszeptim #557 üzenetére
"futtatás XP SP3 kompatibilis módban"
így is próbáltad? -
SirKero
őstag
Hali.
Ezekről a kamerákról mi a véleményetek:
Genius eFace 2050AF
Microsoft LifeCam HD-500010k alatt szeretnék venni ha lehet.
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok.sürgősen esgítségre lenne szükségem.vettem egy Microsoft LifeCam VX-3000 kamerát.És sajnos nem megy WIN 7 64 biten,pedig rákérdeztem a boltban direkt.A telepítő cd-t ha berakom azt irja:ismert kompatibilitási probléma miatt a program letiltva,keresekk megoldást az interneten.De sajnos hiába.Letöltöttem hozzá a legfrisebb drivert is a Microsoft Webcam driver 3.2 [link] de sajnos hiába.akkor sem ha rendszer gazda ként akarom futtatni,ugyan az az üzenet jelenik meg.Van valakinek ilyen kamerája,és esetleg 64 bizes driver ami jó? ha nincs akkor holnap vissza viszem a boltba.Logitech 3-4000ft-os kategóriából,melyik megy gond nélkül 64 biten.előre is köszi.
-
jeni
félisten
válasz
bmollszeptim #553 üzenetére
esetleg a vaterán kapsz használtan hibátlan
Logitech Pro 9000
Microsoft Life Live Cinema
Logitech C905stb... vagy itt a P.H-n
-
bmollszeptim
aktív tag
esetleg valaki?
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok.segítséget kérnék. Microsoft LifeCam VX-700,valamint Logitech quickcam express plus, müködik win7 64 biten? valamint melyik a ma kapható legolcsóbb auto fókusszal rendelkező web cam?
-
Pool_
tag
Sziasztok!
Olyan webkamerára lenne szükségem, amivel HD minőségben tudok rögzíteni, és fontos hogy manuális fókuszos legyen.
Autó fókuszos is jó, amennyiben ki lehet azt kapcsolni, és kézzel állítani vagy az eszközön, vagy a programjában.Gondolom az utóbbiból van kevesebb, így elsősorban a sima manual focus lenne kézenfekvő.
Tudnátok ajánlani esetleg valamit? Természetesen minél olcsóbban szeretnék minél jobbat
Köszönöm előre is az esetleges segítségeket
-
naszvalo
tag
sziasztok azonos áron full hd monitorhoz,melyik a jobb választás win 7 64 bit alá?Logitech Webcam C210, vagy C120?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest