- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok milyen kamerát ajánlanátok 40k alatt egy kezdő streamernek ?
-
Vertigo
aktív tag
Sziasztok,
Aukey PC-LM1E errol van valakinek tapasztalata (neten odakat zengenek az ar/miniseg aranyarol)?MAC-hez vennem...
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
DCS-hez szeretnék egy arckövető kamrát olcsón, de nagyobb FPS-el menjen, mint a mostani, ami 7fps-t tud félhomályban, 640x480 régi Genius.
Opentrack + aruco papírral a homlokomon próbálgattam eddig. Tetszik nagyon így is de rendre elveszti a követést, főleg ha fordulok.
És persze olcsó is legyen
Köszönöm! -
hellsing71
tag
Üdv, kéne egy tipp: olyan webkamerát keresek, ami kis felbontáson (720p) tud szép képet. Van egy Logitech Briónk, ami tetszik, de a régebbi gépünkre is kéne valami, amire egy második Brio 90%-ban kihasználatlan (és pénzkidobás) lenne. A Logi bejött, de a márka kb. mindegy. Ismertek ilyet?
-
jeni
félisten
ennyiért nem rossz ár
ez is elfogadható (nem tudom Win 10 komp-e?)
tetszetős,álsztereo -
jeni
félisten
Szia!
Szerintem amit tudsz venni az apróról.
Nálam az első kettő a favorit,a többi akkor ha más nincs.
Microsoft
Logitech
Genius
Xiaomi
A4tech
stb... -
flash-
veterán
Sziasztok!
Skype ozáshoz mit javasoltok mi a best buy?
5-10e ft korul?
Mikrofonost? Esetleg mikrofon nélküluvel jobban járok?
Pchez hasznalnam nem kell semmi xtra funkció.. -
jeni
félisten
válasz
Kezdő vagyok #700 üzenetére
-
SpaceJam
aktív tag
áh, inkább az azonnaliban teszem fel...
-
flash-
veterán
sziasztok
biztonsági kamerának(webkamrának)távoli megfigyelésre szeretnék keresni valami megoldást(van annak topicja de úgy látom nem pörög csak kérdések vannak, azért kérdezem itt)szempontok:
-45 fokos látómező már elég,
-75 méter a legtávolabbi pont ahova nem baj ha jól ellát"
-kültéri
-webes internetes hozzáférés
esetleg rögzítés es változatra is külön valami tipp -
toushiro18
csendes tag
Sziasztok!
Webkamerát szeretnék 720p/1080p felbontásban lehetőleg minél olcsóbban. Ritkán lenneh asználva, csak annyit szeretnék ne egy paca legyek rajta. -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Skype-olásra milyen webkamera az ajánlott vétel most? -
válasz
klein007 #698 üzenetére
Hali!
Mi az hogy "Zoom-s" kamerát keresel? Legyen rajta digitális zoom?
Pl a Logitech C920 és a C922 állítható szoftveresen, zoomolható. Ha kicsit komolyabbra vágysz akkor ott a Brio. Ha ettől is jobb megoldást keresel akkor az jóval zsebbe nyúlós mutatvány lesz. Rendes kamera + átjátszó eszköz + maga az az eszköz amin a stream fut. A legegyszerűbb a webcamos megoldás. Kezdők és haladók is előszeretettel ezt csinálják.. -
klein007
csendes tag
Sziasztok
Zoom-s webkamerát keresek stream-s közvetítéshez... szinte semmit nem találtam! Van ötletetek? N
Nagyon köszönöm
klein -
Ezek nem igazán streamre való kamerák. Mondjuk kétség kívűl olcsók amiket linkeltél. Microsoft camok inkább az üzleti és otthoni szférában mozognak jobban. Steamre ha van rá keret akkor még mindig a Logitech páros. Számtalan egy szakmabeli ezeket használja maximális elégedettséggel.
-
xundyingx
tag
Igazából az említett Logitech C922-ön kívül (és az itt említett Trino) nem nagyon néztem tovább, mert mindenhol ezt istenítették. Kezdőnek és hosszabbtávra tervezve.
Ezeket ugye nem ismerem, de ha azt mondjátok hogy ezalatt a 30K-s ár alatt van hasonlóan jó, mindenképp meghesszelem!
-
jeni
félisten
válasz
xundyingx #687 üzenetére
ez neked mennyire lenne jó?
évekkel korábban ilyet vettem,nagyon jó képet csinált de annyira eldugta,hogy azóta sem találom meg.nem tudom,hogy ma már a Microsoft és a Logitech gyártón kívül ki gyárt minőségi webcamikat?
-
-
-
xundyingx
tag
Üdv!
Streameléshez keresnék egy "kezdő" webkamerát.
Láttam sokan írtátok ezt a Trust Trino-t ami kb. 9e huf.Én anno a Logitech C920-at néztem, ami ugye kicsit combosabb az árban is meg minőségben is.
A kérdésem az, hogy elég lenne-e egy kezdő streamhez a Trust vagy jobb lenne már ebből egyből a "jobb " minőséget?
Nem tudom, hogy erre mennyit lenne érdemes rászánni...
-
Nem lennék biztos, hogy nincs benne, bár ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, mivel semmi infót nem találni erről.
Ha minden igaz a mikrofon is megtalálható szólóban, Trust GXT 211 Reyno névre keresztelve. Lehet hogy ez csak egy jól összeválogatott pakk a Trust jóvoltából.
-
Myers
senior tag
válasz
DajaPécs #683 üzenetére
Nézelődés közben ebbe futottam bele:
TRUST 22096 GXT 786 ReynoSzimpi, hogy külön van a mikrofon, hangerőszabályzóval és kikapcsolóval. A kamera külsőre totál olyan, mint a Trust Trino. Vajon ez esetben nincs a kamerában mikrofon?
-
-
Myers
senior tag
válasz
DajaPécs #677 üzenetére
Helló!
Én is webkamerát akarok venni. Néztem én is a Trust Trinot, valamint még a Logitech C270-et, és a Microsoft HD-3000-et.
Ezek tudnak 720p alatt 30 fps-t? Mert általában azt írják oda, hogy max 30 fps, aztán lehet, hogy 720p-ben nem is tudja.
A Trustról nem találtam infót, viszont ehhez elvileg nem kell driver.A C270-esnél ez a legszebb: a logitech egyik oldala 30fps @ 640x480-t ír, a másik meg 720p/30fps-t.
-
válasz
Lizard0828 #674 üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben járunk, én is böngészem a lehetőseket viszonylag rugalmasabb költségkerettel.Kérdés igazából az, hogy te mire használnád. Általános camozásra, stream vagy hasonlók? 10 alatt én a Trust Trino HD-t néztem ki vagy használtan egy Logitech C920. -
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok egy olyan szoftvert ami úgy jeleniti meg a Logitech c920 képét, hogy azt be lehessen állitani teljes képernyőbe?
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Maximum 10000-ig nyilna ki a pénztrácám, melyik webkamera az ajánlott ennyiért?
Előre is köszönöm!
Üdv
-
pmcklan
kezdő
Tényleg elég ínaktív lett, de egy probát megér,
Adott egy régi HP 1300 Webcam, pár ezer forintért vettem kitudja mikor. De mivel pár hónapja win10 re váltottam azóta nem működik a kamerája(mikrofonja igen). Utánna néztem és már nincs hozzá driver, és nem tudom működésre birni, szóval kuka lesz belőle, Tudtok valami mást javasolni e helyett? Skype mellé kellene hogy az öreg tudjon webcamozni.
Árban, pár ezer forint max.
Ha már olyan a minösége mint ennek akkor bőven jó -
Sziasztok,
Ahogy nézem a topik inaktív...de azért teszek egy próbát.
Webkamerát szeretnék venni.
Főbb szempontok:
Win10 x64 Pro rendszerhez.
2160p 55" UHD TV-hez
Legyen jó kép minőség (sötétben és világosban egyaránt)Vagy inkább keresgéljek WiFi-s Sportkamerák között?
Pl. SJCAM SJ4000 / SJ5000 szériák már mindenre jók.
Tanácstalan vagyok, gagyi Webkamerát meg nem akarok venni...ilyenre pénzt kiadni. Inkább vennék az elvárásaimnak megfelelőt.Köszi a segítséget!
MD
L -
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Él még a topic?
Olvastam, hogy WIN10 elég sok webkamerát gallyra vágott, van ismert, a rendszer alatt működő 7-8k értékben normális kamera?Köszi.
-
Csocsoman
újonc
Sziasztok!
Lehet buta a kérdés de van egy régi webkamerám s nem fejlesztett a win10-re drivert a gyártó.
Tényleg kuka emiatt, használhatatlan vagy lehet valamit trükközni, hogy működjön?
Genius VideoCAM lookElőre is köszi
-
rwin5
őstag
Bár mikor írtam nemrégiben akkor is láttam, hogy eléggé halott a topik de hátha:
maximum 20-30e ft-ig tud valaki ajánlani webcamerát? Nem baj, ha olcsóbból kijön
viszont fontos volna, hogy reális képet adjon. Ez amit feljebb linkeltek videóval szerintem egyáltalán nem jó..
-
winhate
őstag
Egy összefoglaló jó lenne ennek a topicnak is.
Ajánlott ,tesztek .árak stb...
-
jeni
félisten
a videót tekintve úgy tűnik,hogy a C910-nek jobb az élesség szabályzója a C920-l szemben vagyis változásra előbb és pontosabban reagál
ellenben a H.264 formátumot kezel a C920,bár az,hogy csak 3MP tud a C910 ellenében ami 5MP.
-
rolands
újonc
Én tudok nektek egy jót ajánlani, szép felvétel, fullhd, zoom funkció, sztereó mikrofon és hasonló finomságok vannak benne. Igaz 20-30 között van, de megéri az árát, skype hívásra nagyon jó és gameplay vagy vlog, sminktippek (és egyéb) videózásra is megfelel a webcam videósoknak! Ezek mellett nagyon sok beállítási lehetősége van!
A c920 unboxing, teszt és bemutató videóm itt találjátok:
http://www.youtube.com/watch?v=cisPXN_d4K0&list=PLFGwJ-Q7dHe-_MzjB_IBSkkUGBH8TFLUV+ win7, win8, win10 kompatibilis (kipróbáltam)
Remélem ezzel is tudtam segíteni!
-
rwin5
őstag
nem hiszem, hogy webcamfüggő volna ez a donation, bár egy bizonyos szórakoztatási szint után számíthat, de pl: egy bizonyos játéknál MO-n egy srác 1000 körüli nézőszámot hoz, ha streamel kb az összes többi magyar csatornának megszűnik a nézettsége, és még sosem volt kamerán keresztüli streamje, csak mikrofon.
-
bylow
senior tag
Webkamera kérdésem lenne.
Feltételek: Jó minőség, HD Felbontas legalabb, 15k ig kB.
Mit ajánlotok?
Logitech, vagy más is szóba jöhet?
Főleg Skype- ra lesz használva.
Azt is halottam már,hogy nem érdemes túl profit venni mert a Skype Úgy is le butítja a kép minőséget... -
lemusz
addikt
Vennék egy webkamot, nem volt még sose. Nem lenne nagyon kihasználva, bár lehet ha bejön a dolog rápörögnék a twitches streamelésre, ahol azért jó ha látják az ember pofáját is. Annál érdekesebb a cucc, annál több a donésön. Mit ajánlanátok az occóbbak közül? Mire kell figyelni? Köszi.
-
BlackDevil
aktív tag
Ja és még 1 kimaradt:
- Tudja az I420 compression-t.
-
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Webcam kerestetik!
Az alább megadott paraméterekkel rendelkező webcamot keresek:- stabil 30 fps videózás közben
- 0 jitter
- min. 325x288 felbontás 640x480 elég max.
- auto-exposure könnyen kikapcsolható legyen
- alacsony zajszint
- alacsony processzor használat
- fókusz (annyira nem fontos)
- monitorra(nem crt-re) rögzíthető (ha lehet)
Előre is
-
flash-
veterán
beltérre online közvetítéshez normális minőségű kamerát keresek.
hogy induljak neki? mit javasoltok erre a célra? nem árt ha olyan felvételt lehet készíteni amivel a meglévő mikrofonon elhangzott beszédet is lehet rögzíteni.vagy inkább kamerák közül keressek?
egy ilyen pl.: alkalmas online közvetítésre?
[link]vagy inkább keressek egy digitális fényképezőgépet ?
[link]ötetek jöhetnek
-
kromatika
veterán
Van eben a topikban egyálltalán valaki?
-
kromatika
veterán
sziasztok .Win .8.1 re váltottam és az öregedö logitech for notebook delux webkamerám nem mqködik.A gyári oldalon csak xp,vagy vista driver van,és azokat ha telepiteni akarom akkor in kompatibilitást ír.új kamera kelle akár használtan is.kb 5000ft ig.van itt az apron Logitech QuickCam Messenger amihez már a logi oldalán win 7 ez is van driver.szerintetek ami hez win 7 drivert ir az oldal az már mqködik win 8.1 64 bittel is.ha nem akkor légyszi ajáljatok nekem egy kamerát.simán fb re kell,beápített mikrofonnal.sem fénykép sem video felvétel nem fontos.elQre is köszi.
-
jeni
félisten
válasz
milchiboy #654 üzenetére
hello
webcamit nem nagyon cserélget az ember. épen azokra mondják tök mindegy milyen cami van jó az olcsó csak működjön.
lehetőleg márkásat vegyél mert azokon inkább van szoftver támogatás. ha fontos a minőség akkor AF camit keress.
az A4Tech jobb paraméterekkel rendelkezik,mint a másik. lehet,hogy az aprón is találni jobb camikat.a támogatásokat nézd meg mindegyiken.
most is van hirdetve Pro 9000nálam csak két gyártó jöhet szóba.
amúgy is csak 1x kell venni de akkor legyen nagyon jó cucc.Logitech
nekem ez van LogitechPro 9000 nem mai darab de tökéletes nekemMicrosoft
a faternak meg a
Lifecam Cinemaa C920 nagyon jó új modell az aprón gyorsan elvitték
-
milchiboy
csendes tag
Sziasztok!
Windows 7 64 bit alá keresek viszonylag olcsó, facetrack-re félhomályban is használható kamerát. Tudtok valamilyet ajánlani?
Lehetőleg a saját szoftvere nélkül is legyen működőképes.
Lehet, hogy nagyok az igényeim?
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Logitech HD C525-nél ugyanebben az árkategóriában van jobb webkamera?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborám egy beépített mikrofonos webkamerát szeretne, kérdés, melyiket ajánljátok?
Köszi: RR
Ami még fontos: Elsősorban Skype-ra használná, 4-5 ezret szánna rá.
-
partxxx
tag
üdv, elég döglött a topic, de hátha valaki beesik és tud ajánlani
min 720p felbontású folyamatos (30fps) rögzítésre képes LED segédvilágításos USB webcamerátár nem számít
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
5kért vennék webkamerát.
Elvárás:
Minél szebb kép.
Sem lámpa, sem csíptetés, se mikrofon, nem kell rá semmi. Csak minél szebb képet adjon(5kért gondolom FHD túlzás?) -
huh87
tag
Sziasztok!
S.O.S webcam kéne!Elvárások:
- tényleges HD video chathez
- beépített mikrofon
- erős csíptetős rögzítés notebookhoz, pl. mint Canyon CNR-WCAM420 -nál/nél [link]
- 2 év garancia
- 10k HUF alattKöszi!
-
SRII
őstag
Sziasztok.
Gondolom a kérdés nem lesz új ....milyen webkamerát vegyek!
Elvárások:
1080p
Jó minőségű hang(vagy ezt külön kell mikrofonról?(ezt nem tudom)
olcsó legyen, (minél olcsóbb az elvárásoknak megfelelően)
nem csak sima használatra lenne, hanem unboxing videókra is, (ezért nem kellene külön kamerát vennem)így ezért kellene a 1080p jó minőség, árban nem gondolkodtam, ez ugye a kínálattól is függ, ha van 10k ért az jó de ha van 12k-ért ami a legjobb akkor azt de ha mindennél jobb és a legmegfelelőbb és 16k akkor azt!
Nem volt még soha webkamerám!!!!!!!!!!!!!!!!!(használni használtam de azt sem az enyém volt és az is csak pár órára-havernál)
kb ennyi!
Márka nem érdekel, a színe nem érdekel, nagysága nem érdekel, előny ha hosszú kábele van!
remélem full-ba nyomtam a kretént!
Az árára annyit visszatérnék,hogy NE TAJ SZÁMOKAT ÍRJATOK, olcsón akarom megúszni
köszi a segítséget!látom a topik eléggé el van hanyagolva, remélhetőleg azért egy szaki még az idén benéz!vagy ki
-
Revox66
tag
Sziasztok
Vettem tegnap egy HP webcam HD 2300-as webkamerát, az a gondom vele, hogy nem tudja a ráírtakat, 720p @ 30 fps -el kellene mennie, de felvételkor tesztelve 21 fps-nél nem tud többet.
A kérdésem az lenne, ilyen áron 7-8ezer Ft magasságában melyik lenne érdemlegesebb, hibás döntés volt ennek a megvásárlása , nem néztem elégéggé utána a dolgoknak. -
bladegery
senior tag
Hi! Minel olcsobban kellene wifirol mukodo webcam. Nezzen ki valamennyire normalisan. nem kell hogy aksis legyen, lehet tapkabele, felbontas sem kell nagy. Elore is kosz a tippeket.
-
Djuree
félisten
hali.
5k körül milyen webcamet ajánlotok? vagy ennyiért nincs jó? -
veze
őstag
nekem is MICROSOFT LifeCam van üveglencsés, AF, fém ház, HD. mikrofon.
10 felett van az ára de nem pixelhalmazt lát benne az ember este sem.
teljesen jó -
jeni
félisten
a webcamit egyszer kell megvenni és jót azzal szinte 5 évig vagy többi ideig használható
az nem videokártya vagy proci,hogy gyorsan elavul -
jeni
félisten
jó cucc valami ilyesmit vettem a faternak de nem ennyiért
12000 Ft anno,minőségi összerakás és anyaghasználatha lehet ismert gyártótól vegyetek
Logitech és a Microsoftha üveg a lencse az előny de a AF az szerintem ma már feltétel és a HD felbontás az jobb,talán ha kettő mikrofon a jobb vétel és a stereo felvétel miatt
-
Yoru
csendes tag
Hali! Keresek valami jó ár/értékben lévő webkamerát, mivel teljesen sötét vagyok ilyen téren, ezért még az árakat sem tudom igazán.
-
flash-
veterán
olyan kérdésem lesz ami már biztos mindenkinek az agyára megy megkérdezem hát
milyen webkamerát tudnátok ajánlani?nem árt ha jobb minőségű de azért vagyont sem akarok költeni 4-6 ezer forintig el tudok menni
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Logitech C525 webkameraval?
Mennyivel erdemesebb megvenni mint a 270 vagy 310-et? Arban azert van elteres a harom kamera kozott.Koszi elore is.
Udv.
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Webkamerát szeretnék venni, igazából skypolásra fogom használni semmi extra igényem nincs csak működjön jól! Ami fontos , hogy a laptopomon nincs kamera így arra szeretném feltenni majd tehát úgymond laptopkompatibilisnek kéne lennie!
Kinéztem ezt típust kiváncsi lennék a véleményetekre megvehető jó lesz nekem? rögzíthetők ezek a típusok jól a laptopra ?Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Peti -
Abrion
senior tag
Ajánljatok valami olcsó HDs Webcamon.
Weblapra vagy Skypera vagy esetleg Youtube videó készítésére használnám 720Pig de ha képes a 1080pre az sem baj, minél olcsóbb annál boldogabb leszek. és lehet mikrofonos is de anélkül is jó lesz, valszeg éjjel használnám kis fényű sárga lámpa mellett.
Jelenleg egy GE111 van, nem rossz de lámpa mellett nagyon szar. -
batyesz
tag
Szia!
Nem olyan ördöngős a feladat. Mivel személyesen volt már dolgom EZZEL a webkamerával. Bátran állítom hogy jól kezeli a fényt, kinti használat során is megállja a helyét. Az ára szerintem nem vészes(a te keretedbe is tökéletesen passzol). Mikrofon -ahogy mondtad- manapság már minden kamera, webkamera része, persze ezt egyszerűen kikapcsolhatod. Remélem segítettem!
-
leviske
veterán
Én lehet, hogy egy komplexebb feladatot dobok fel:
Kellene egy olyan webcamera, ami félárnyékban és napsütésben is aránylag élvezhető képet ad egy 3-4 méterre eső organizmusról (ember) és ha kb ugyanekkora távolságra kivetített, nagybetűs szöveg van előtte, akkor sem maszatokat ad róla vissza. (Bár ez utóbbi nem annyira lényeg, mert meg lehet oldani alternatív úton.
Felbontás szempontjából elég a 720P is, de jó lenne, ha képes lenne 60fps-ben rögzíteni vagy a 30fps-t nem maszatolva hozni.Mikrofon nem szükséges, bár gondolom már nemigen lehet nélküle kapni webcamot. Sima kamerát, vagy valami közvetítős cuccot nem szeretnék, mert tele vannak olyan felesleges cuccokkal (tárhely, kijelző, dolby mikrofon) amik külön rendelkezésre állnak és emiatt 200-400 ezret nem adatnék ki. Csak egy olyan eszköz kellene, aminek a felvételének a képvilága nem egy Monet műt idéz.
Felső határ olyan 50k, de jó lenne inkább 30-20 felé hajlani. (Bár, ha már egy 10-esből megvan a király minőség, akkor sem halok bele.)
Előre is kösz a segítséget.
-
batyesz
tag
válasz
BenJoe80 #630 üzenetére
Ez így nem igaz! Nem kell állítgatni. Maga a fogalom definíciója: Fix fókusz:
Vannak olyan egyszerű felépítésű objektívek, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy egy bizonyos távolságon túl mindent élesen lát. Remélem ez már sejtet valamit. A fókuszt gyárilag "beállították", neked nem kell vele törődnöd. Igaz, ha nagyon közel mész hozzá akkor homályos. -
batyesz
tag
válasz
BenJoe80 #628 üzenetére
Nagyon szívesen!
Igaz, fix fókuszos. Ez nem azt jelenti hogy neked kell állítani, sőt nem is tudod állítani, a fókusza fix, semmi sem állítja,de így sem leszel homályos a videóban.
Itt van egy példa a fix focusra (igaz ez FHD, de viszonyításképp megfelel)
-
BenJoe80
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat - nagy segítség voltál!
Legszimpatikusabbnak a Creative tűnt, de azért nem árt hozzáértő emberek véleményét, tapasztalatait is meghallgatni.
Még egyszer köszi - és amint megkapom, beszámolok!
U.i.: igaz az, hogy a Creative fix fókuszos? Ha igen, akkor tényleg nekem kell a távolságot "beállítanom" a kamerámhoz képest, hogy éles legyen a kép? Azért ez nagyon gáz, ha igen...
-
batyesz
tag
válasz
BenJoe80 #626 üzenetére
A CREATIVE Live! Cam Chat HD a kettő közül,a HD-5001 mikrofonja zörög, illetve erősen hallani a gépelést.
Szóval C270 és CREATIVE Live! Cam Chat HD. Dönthet a te ízlésed is, amelyik jobban tetszik azt vedd. Viszont az utóbbi újabb gyártmány, modernebb optika, ez egyébként nem látható különbséget jelent a C270-el szemben. Ha belefér a keretedbe akkor ezt válaszd: CREATIVE Live! Cam Chat HD
-
BenJoe80
senior tag
Közben nézelődtem érdeklődtem és a következő kettő között hezitálok:
- Microsoft LifeCam HD-5001
- Creative Live! Cam Chat HDMelyiket éri meg jobban? Vagy esetleg ezeknél jobb az általad ajánlott Logitech C270?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A Microsoft LifeCam VX-1000-es webkamerámat szeretném lecserélni egy újabbra, jobbra. Mit tudtok ajánlani?
Sokat nem akarok költeni rá - úgy max. 5-6 ezer - körül gondoltam. Ami fontos lenn, hogy a mikrofonja jó legyen, ne zörögjön, ne legyen nagy alapzaja és ha lehet, csak a szöveget vegye fel és ne pl. a gépelést.
Kép... nem tudom ennyiből kijönne egy HD...
Szóval van ilyesmire lehetőség vagy csak álmodom?
A segítséget előre is köszi!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Mac-hez kéne egy UVC-s kamera, olyan 10k körül, tudnátok ajánlani egyet jót?
Sajnos sokszor nem szerepel a kamera leírásában sem, h most MAC kompatibilitis-e vagy sem. -
Pikari
addikt
gondoltam, körbenézek az apróhirdetések között, mert úgy vélem, hogy a webkamerám 512x384-as 15fps-es képe már nem elegendő a hatalmas arcom továbbításához.
ha viszont már veszek valamit, akkor úgy gondoltam, hogy
-tízezreket azért nem akarok rászánni, mondjuk max 6k-ért guberálok valamit
-de akkor már ne ilyen sehány X sehány legyen, hanem akkormár valami HD közeli felbontású
-és ne 15, hanem legalább 25 fps, persze mégjobb lenne, ha mindjárt 30 lenne.
-és tényleg akkora felbontású legyen, mint ami rá van írva, ne zörejes okádék legyen a képe, ne kelljen hozzá stúdióvilágítás, hogy valamit lehessen is látni a képből - és zömében este webkamozok.tudtok valamit ajánlani?
amiket eddig találtam ebben az árkategóriában, tragikus minőséget adnak:http://www.youtube.com/watch?v=OQdKszrA7_0
Logitech S5500
nem csak hogy ronda, hanem szaggat isLogitech C600
hálós, pixeles, igazi lowcost hulladékLogitech C500
túl kevés fpsLogitech C905
http://www.youtube.com/watch?v=19XkQy-S72A
a ráírt 720p itt is hazugságAcer Crystal Eye HD
http://www.youtube.com/watch?v=lQ-yi-I55go
szétblurozott kis 320x240, az is 15 fps-ende most komolyan
az összes ilyen hulladék képet ad, ami nem kerül legalább fél millió forintba, vagy csak én nyúlok bele ezekbe a szarokba?
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a HP HD-2300, a TRUST 18163 Zyno Full HD, és a LOGITECH HD Pro C920 közt?
Az első kettőről azt sem tudom, hogy sztereók-e. Tudom, hogy a C20 a legjobb, de kétszer drágább.
Ennyivel jobb is? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
USB s routerre szeretnek rakni egy éjszaka is látó webkamerat ami mozgasra bekapcsol es küld egy emailt es online megnézhetem ki járkál a lakásba, netán meg rögzíthete is valahova a neten.
Sokat kérek? Szerintetek megoldható? Milyet vegyek? Köszi
Az se baj ha csak wifi-s. -
stigma
addikt
Hi, szeretnék webvcamot venni, valami Low cost kategóriában ami 3-5k max .
Amire használnám néha Skype, de legfőképp Matlab-ban képfeldolgozásra (amatőr szinten).
Windows 7-re lenne x64-es rendszer mellé.
Amire szükségem van és fontos:
- Legalább 1.3MX-es video kép
- lehetőleg legyen hangszóró benneÚjat/használtat milyet ajánlotok amit be tudok szerezni bárhol?
Én ezeket néztem:
1. Canyon CNR-FWC113
2. Canyon CNR-FWC120
3. Logitech C110Segítséget előre is köszönöm
-
gyuro
tag
Sziassztok.Logitech C905t webkanera működik win8 64bit alatt?
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani webcamerát ami 5000Ft alatti, este (sötétben vagy kicsi fénynél) viszonylag jó képet ad?
És Win7 64bit-el kompatibilis? -
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Nemrég telepítettem a gépemre win7-et és most vettem észre, hogy a webkamerám nem működik.
A logitech oldalán nincs win7 driver. Kénytelen leszek új kamerát venni az op.rendszer miatt? -
beci
őstag
Sziasztok. Microsoft LC VX800 jó 64 bites win7-hez?
-
Sziasztok!
Logitech HD Webcam-ot szeretnek vasarolni, igy elso blikkre az alabbi tipust neztem ki: Logitech HD Webcam C525
Mielott megrendelnem (termeszetesen nem a linken talalhato oldalrol mert draga) erdekelne par tapasztalat, negativum szoval minden...
-
Succor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hatalmas problémám van...
Van egy Creative! Live Chat cam HD-m és tetű lassan veszia videót...nem folyamatos..
30 fps-re van beállítva de fraps szerint is csak 8-9-10 fps-t vesz...
Tök mindegy hogy 640*480 vagy 720p-be veszem ugyanannyival vesz fel...
Mit ronthattam el illetve hogyan állítsam be és mivel vegyek fel videót?(Fényviszonyok is rendben vannak)
Előre is köszönöm a választ. -
cocus007
tag
Webcam kellene, 5 ezer alatt, ami mikrofonos és lehetőleg LED-es vagy vmi világítás van rajt mer elég szarul megvilágított szobába lesz használva.
ötlet?
Esetleg ezekhez mit szóltok?
[link]
[link]
[link]Egyébként tökre nem értem a tulajdonságoknál, hogy néhol azt írja video felbontásnak hogy 1,3 mpix vagy 5 v 8... aztán közbe 30fps (640*480)
-
kázi
csendes tag
Sziasztok
Mindennapi használatra és videóblogolás miatt szeretnék venni egy webkamerát.
Nem kell, hogy nagyon topp legyen kb olyan 10k körül gondolkodom.
Én a Logitech C310 és a C525 ön gondolkodom.
Ami fontos, hogy a képe szép legyen és ne nagyon mosódjon,
legyen benne mikrofon és azt se bánnám, ha terméktámogatásban lenne benne pár extra dolog,
akár videóvágás lehetősége vagy feliratozás, hogy ne kelljen hozzá másik 3 program,
hogy elkészüljön egy videó.
A szívem a C525 felé húz, de érdekelne a véleményetek.
Köszi -
jeni
félisten
válasz
traktura #602 üzenetére
kifutó modell lett,ennyi a buktatója én még 8000 vettem bontatlanul,csak itthon több camim van így felesleges lett
nekem a pro 9000 van az apámnak a Microsoft HD Cinema a gyereknek meg a Logitech 250-s és neki nem kellett jobb annál bezzeg nem AF az és mégis szép képet ad
a páromnak a laptopján is van de nem érdekli a csúcs webcami elég neki az is
nekem meg nem volt kedvem cipelgetni a laptoppal együtt a C905-tde amúgy semmi baja nincs,inkább annak az árából SDHC Scandisk 32GB 45M/Bit kártyát vettem a fotógépembe
-
jeni
félisten
válasz
traktura #599 üzenetére
itt gyorsan vedd meg,mert tutira megéri az árát,még használtan is drágább ennél
itt is-bár ezt a boltot nem ismerem ez is jó bolt
az első bolt a PCLAND a tutibb hely!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest