- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Notebook hibák
- Projektor topic
Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
egyelőre 1280 tervezi az uj monitort deeee, hát az még várat magára
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz RootRulez #49083 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Nv úton nekem is gtx260 maradt csak(nekem is az van) de szvsz 30k ért nem fog kapni.(#49083) RootRulez:Anno én győztem meg,hogy Nv-s legyen (még a g92 korszakig )
Tehát majd beszélek vele,hogy DX10 erős radeon 4870/dx11 erős(ke) radeon 5770/ márka hű marad->+pénz és gtx260.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok srácok!
Haverom szeretne venni az öregedő asus 8800GT je helyére egy új(abb) videokártyát.
A lényeg, hogy garis dobozos fullos legyen!
gta4/cod6-tal játszik főleg, 3,3ghz-s e5200 mellé kellene, és 30k-ja van a dologra, és erősen Nv párti, ti mit ajánlanátok?
Kösziszvsz mondjuk egy 5770/4870 jobb lenne.mint Nv
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Hú, látom eléggé megoszlanak a vélemyények,az a baj hogy 1024-ben SINCS stabil 125fps-e, ha esetleg 2,4ig fel lenne huzva, lenne jelentősebb változás? Én mondjuk nagyon furcsálltam,hogy egy olyan géppel 1024-ben kell játszania
Szóval szerintetek mi legyen? Proci tuning? Másik vidkari? Esetleg az E6400 helyére egy E5200?joi29: érdekes a linked! Nekem volt 8800GT-m, q6600-zal, és nemhogy 70 hanem 700fps-s is volt néha, sőt 1000(igaz ez létránfelfelé menet volt)-is és erről képem isvan 1280x1024-ben minden szűrővel, a 70 nagyon kevés, az a 8800GT most éppen Köfi-nél van egy E5200-zal és lehet füst akármi 125-ről nem mozdul el pedig minden max-on van.
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak javasoltam,hogy a 8800GTX-ét cserélje le másramert sokat fogyaszt és nem telejsit tul jól nála, én egy 4830-at javasoltam neki,CoD2-4-re kellene neki egy E6400-zal gondolom táppal nem lenne gond mert a radeon kevesebbet fogyaszt.
Előre is köszi!Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz bartucc #30765 üzenetére
Valahogy nem tud olyan meg győző lenni számomra, sosem voltam jóban a radeonokkal, csak most megpróbáltam rá szánni magam, de nem sok érv szólt mellette
ja és még egy fontos dolog "Az Intel /és Nvidia/ életérzés megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard"
egyébként ha engusz nem most tette fel vona azt a hirdetést akkor holnap után már RADEONOm lenne.Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz RootRulez #30760 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy az a radeon annyival jobb legyen,hogy ÉN azt vegyem(nagyon nV-s vagyok és általában arra vannak optimalizálva a játékok is) meg idle-ben IS kevesebbet fogyaszt ami NEKEM számit(főleg a tápomnak)
schwartz:felejtsd el, kész, Majd küldök róla képet, ugysincs tápom amhajtaná egyelőre
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Emberek!!! Megvan a nagy Ő, a kiválasztott ennyibe bestbuy számomra nem?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz D1Rect #30679 üzenetére
hát mert egyelőre az XP tűnik még mindig a leg kiforrottabb OP nek az MS-től
hozzá teszem nagyon sokat multizok- cod4 vistával kidob, W7-tel ugyancsak, tapasztalat (win7 es téma vista sidebarral mondjuk ott van az xp-m )
ugyhogy válatni nem szeretnék. Én szinte semmilyen különbséget nem látok
na de akkor: gtx260 192 35k/4870 1gb 39k/gtx260 216 40-41k||| full hd élsimitás nem muszáj és csak XPEeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz schwartz #30675 üzenetére
öszintén szólva a dx10.1 nem érdekel, XP SP3amvan elég nehéz volt rá dx10 et is találni
tessellator az meg mi a pi**a?
egyébként a 192sp-snél 4k val drágább a 216osnál pedig 1k val olcsóbb (apró)a képminőség:E2200HDA-m van, és auto contrasttal használom, és d-subos szóval nem hiszem sokat javulna a képminőség (vagy tévedek )
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz schwartz #30671 üzenetére
Nem nem nem nem, ÉN nemszeretem a crysist, apám játszik vele
A crysis meg igyis meg 1920*1080 high+3 medium beállitással.
De mondom a GTA IV melyiket szereti jobban? (896 vs 1gb) nem külön GTA-ra kell a gép nehogy félre értsetek nem vagyok én Molnárka007-akkor sokkal többkártyát kötnék össze
De akkor mégegyszer megkérdezem és most erre koncentráljatok: Miben tud egy nV fannak egy radeon "utálónak" többet nyujtani egy 4870 Ha meg győztök az lesz,csak nem tudom miben jobb? mindenki csak azt mondja hogy jobb! De miben? (megjelensük óta nézem a teszteket de szerintem ugyanolyanok)Mod.: Bartucc élsimitást erre a felbontásra feleslegesnek tartom
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Esetleg várjam meg a 4790-et? (valami furcsa gondolkozós smiley)
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz D1Rect #30661 üzenetére
Az elsőt most néztem éppen
Az a baj,hogy nagyon nVidiás vagyok légyszives győzz(etek) meg a radeon fölényéről!
(crysis, warhead,tdu,cod1-6 ezekkel játszom(játszanék)
Bár szerintem fullhd ra inkább valami 4870X2 ből kéne 3meg még vagy 3db gtx 295 crossfile-x ben nem?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz D1Rect #30657 üzenetére
van 35k ért 192SP-s GTX260 és igazándiból ehhez viszonyitva nézem a radeonokat-1gb 42k és a 216sp-s eket, ugyancsak 42K
teljesen meghatározott keret nincs, csak maradjunk az ész szerű határokon belül,de mindent a 192sp-s gtx260 viszonyitsunk mert az van a legjobb áronEeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Tipikus kérdésem lenne, GTX260(192sp) or 4870 512/1gb ?
Várom a pro kontrákat!
Gép:q6600 3,2ghz| 2gb ocz 1066mhz| sharkoon sha-550 12A (500W-os)
És a cél 1920*1080 GTA IV (a mostanivalis megy csakegy kis + nem ártana)
KösziMod.érek mindenkit, hogy ne a szivére hanem az eszére halgasson, ne legyetek elfogultak!
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz bartucc #27493 üzenetére
de néha, de a bench is 35fps-t adott és igen q6600-tal!(3,2ghz)
de lássátok,hogy ne kamuzok csináltam a 8800GTS-sel eggyet, nem sokkal erősebb mint a gt GTA IV BenchmarkEeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Hello!
Valószínűleg sikerül beújítanom egy FullHD monitort és azt szeretném kérdezni,hogy ti melyik vdkarikat ajánljátok erre a felbontásra a legkevesebb pénzráfordítással.Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
hali!
hány ghz kell egy 9500GT OC kihajtásához?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
ok CF kidobva.
Még mindíg 9/8800GT szeretnék, de az ATI-t nagyon sokan javasoltátok,úgyhogy nem tudom.
Gondoltam a 4850-re de alig gyorsabb mint egy 4830
Maradt a 4830 hasonló árban a 9800 OC, szerintetek melyik?
2gb 1066 meg egy q6600-am van, az említett kártyákat kihajtaná nem?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Hali!
Na most, nagyon sokan ATI-t ajánljátok szóval lenne egy kérdésem.
8800/9800/4830/3850CF?
a 3850CF kb ugyanannyi mint a többi, a kiszelemlt a már sokaka által említett MSI OC 256
Valószínűleg HD monitor lesz mellé, de szarintem az 512 már kevés lenne, vagy nem?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz Alister71 #23441 üzenetére
Beszéltem Tom-e val, az asus-t úgytűnik elviszik, a leadtek csak féleig meddig van eladva a 9800GT-t lehet hogy elviszik Tom-e nak van még egy inno-ja de az már csak próbagaros de az is jegelve van, szóval nem állok túl jól
talán[link]
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
A 9800GT-t már el van mentve a kedvencek közé
Az inno3d+hűtőssel meg már beszéltem MSN-n
A 9800GT tetszik(bár tudom nem tud többet) ennyit megér.Már Tom-e nál is becsengettem
sid.c211v Hihetetlen, számomra elképzelhetetlen volt ennyivel rosszabb, köszi felvilágosítást
Lord VaderNéztem 9600GT-ket is de inkább +2k ért jobb egy 9800GT szerintem.
Jelenleg 1280*1024-be, de lesz új monitor 1600*10xx-be fog menni.[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Hali!
Egy 8800GTS 640(g80) mennyivel teljesít rosszabbul mint egy 8800GT?(g92)Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 8800GT-t csak nem melyiket.Mindig tetszettek ezek a "lapos" kártyák: leadtek és a másik asus glaciator.
Szerintetek melyik lenne a jobb?(ugyan annyi mind2)
Az Asus-t szeretem, de a leadteknek tetszik ez a lapos kialakítása.
Nem tudom melyiket vegyemEeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Radeonos GeForce-os megahertzekben gazdag boldog új évet minden kedves forumozónak!!!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz South Velen #23113 üzenetére
Bocsi, egy kicsit én is elfogult vagyok az Asus irányába mint te ATI val
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
nem tűnt okoskodásnak
Egy próbát megér-e? és ha el rántja magával pl. a vidkarit?
szerintem kérdezed meg itt, hogy megéri-e és, hogy elbírja-e a tápod a konfigot.
(Én inkább először egy erősebb tápot vettem, mint vga-t, példaként,de kérdezd meg őket, hogy elbíná-e)Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz CapoteDániel #23056 üzenetére
szerintem is a toxic, már csa esztétikailag is
Eeeeh, what’s up, doc?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...