Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Itt a nagy választék, ami polcon van (egy bolttól és akár holnap is elhozhatnám):
VGA NVIDIA GF 250GTS 1024MB DDR3 PCIe Gainward
VGA NVIDIA GF 250 GTS 512MB DDR3 PCIe -"-
Szerintetek melyik legyen? 4 ezerrel drágább az 1GB, ami talán reális is, de így már 34-35 lenne az ára.
Gainward kártyám van, de fogalmam sincs, hogy milyen hangos hűtésre számítsak egy ilyen esetébe.Live poor, die rich.
-
-
gyáliSanyi
őstag
válasz RootRulez #47949 üzenetére
Köszi!
Gts250 az DX10 a 4850-es meg DX10.1, szóval nem nagy különbség. Egyik se viszi a DX 11-et.
Kíváncsiságból kérdem azoktól akik már elég sok kártyát ismernek, hogy mennyibe kerülne egy hasonló/picivel jobb ATI vagy NVIDIA (már ha van) DX11-es?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Egy GTS250-hez teljesítménybe körülbelül milyen Ati kártyák hasonlítanak?
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
Ha megvan a GTS 250 alap akkor azon belül még mit célszerű figyelembe venni? Csatlakozókat leszámítva. Nagyjából ugyan akkora órajele lehet mindegyiknek ami 25-30 közt van gondolom. Esetleg a Ram-nál lehetnek különbségek? Gddr 3 vagy gddr 5?
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=92910668&pnr=10001&foto=1
A lényeg az, hogy jobb.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Ezek a rövidítések mit jelentenek:
GTO
GT
GTS
GTX
...
Milyen sorrendbe lehetne őket összerakni?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Egyenlőre csak a jelenlegi gépemhez kell, amire akár már egy 15 ezres vga is elég lenne, de majd talán a későbbi "valamilyen" processzor és monitorcsernél már nem lenne a vga cserélve. Felbontáshoz nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy a közepes felbontás is elég (1280x720/1280x1024), de azért a 1080p/1200p-t is tudja.
FSP táphoz kell és a 350 W-os értéket azért adtam meg, mert ekkor még nincs kihajtva a táp. Nem kell egy erőmű vga, amitől állandóan maxon megy a táp hűtése.
+ Tuning nélküli használatra.[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ahol kérdeztem először az a topic, nem annyira aktív és talán nem is oda való, így tehát itt kérdezek.)
Milyen NVIDIA Geforce kártya jöhetne szóba újonnan, aminek a teljesítménye jobb mint egy "közepes verziójú" 8800 GT vagy 9600 GT és az ára 20 és max. 30 ezer közt van. Fontos lenne az is, hogy akár egy 350 W-os táp is elvigye.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen videókártya mennyire hangos? Elég nagy ventik vannak rajta.Kíváncsiságból még annyit, hogy amikor megjelentek a 4670-es VGA-k akkor milyen áron (árkategóriába) lehetett megvenni ezt a típust.
[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
4670-esen kívűl 18-25 körül még milyen videokártya éri meg?
Mindegy, hogy ati vagy nvidia.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Tönkrement a 8600GT-m ami passzív hűtéssel van ellátva, így hogyha nem tudják megcsinálni akkor új videokártyát kell néznem.
Szerintem passzív hűtésűről lemondhatok, mert ezek után, már megtanultam, hogy nem a Magyar meleg időjárásra tervezték ezeket, és főleg nem olyanoknak akik a szövegszerkesztő mellett mást is csinálnak.A kérdésem az, hogy 15 és 22 közt milyen kártyát érdemes nézni ami jó?
Lehet Ati és GeForce is. Nem sokat játszok ezért nem kell erőmű. + Ja meg amit egy 400-as táp kényelmesen visz![ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Valaki tudna mondani egy egyszerű kis programot ami meg tudja mutatni a vga hőmérsékletét?
Nem akarok biosba visszamenni mindig.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Helló!
Videókártyát szeretnék vennei (lehet, hogy csere is lesz).
Egy ilyet néztem ki: 8600 passiv
Na, hát erre azt mondták, hogy ez a nyári melegekbe nagyon fog melegedni. Csak 1-2 óra játékra és netre kéne kari. Szóval ez kilőve.
Milyen vga-t ajánlanátok ami nagyon csendes, de nem ég porrá?
Persze a teljesítménye hasonló legyen és az ára is 14k körül.Live poor, die rich.