- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
őstag
Köszi az infokat sorsoltam xfx lett
-
WZP
aktív tag
És egyébként mennyit saccolnátok 3870 eldadási árnak ? Vagy másszak át abba a topicba ?
Inter Arma Enim Silent Leges
-
WZP
aktív tag
Kösz a tippet, néztem róla tesztet, szintetikus tesztekben éppen a 4870-4850 alatt teljesít nagy általánosságban, játékban viszont sorra elveri őket, gondolom akkor viszont a valóságban éppen a 4890 alatt áll, mindenesetre nem tudom mi a magyarázat a HSZ első felében leírt jelenségre. Mindenképpen megfontolandó kártya.
-
szasanyi
félisten
válasz richies #35683 üzenetére
Magasabb órajelű (~3Ghz) X2 már elfogadható egy jobb kártyához (HD4670 esetleg egy 4830, vagy NV 9600GT) de anélkül értelmetlen olyan VGA-t venni, ami jobb CPU-val sem lesz jó túl sokáig, és azalatt sincs kihasználva.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Klemens
őstag
válasz Alister71 #35682 üzenetére
A Shift-et tuti végigakarom tolni.
Na, de...találtam most egy dobozos Gainward 4850-et 18K-ért, de gari nincs rá. Elméletileg az eddigiek közül ez a legerősebb és még értelmesen is néz ki.
Vélemény?[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Alister71
nagyúr
válasz Klemens #35676 üzenetére
Ha a 640 megás GTS-t egy kicsit megtuningolod, ( ha alap bios van rajta) gyorsabb lehet a 8800GT-nél. A G80-as GPU-nak iszonyatosan jó a képminősége, én egy 3870 után raktam be egy 320 megás 8800GTS-t, és nem kicsit ver az Atira.
Ha a Resident Evil 5-el és az NFS Shiftel játszol mostanság, semmiképp ne vegyél Atit.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Koczka
tag
ti a HIS-t mint videokártya gyártót mennyire tartjátok jónak / megbízhatónak ?
-
Klemens
őstag
Asus 8800GTS 640Mb-ról mi a vélemény?
Teljesen OEM, 2010.04-ig garis. 18K-ért van meghirdetve.
Vagy inkább már a 8800GT 512Mb 16K-ért?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
Melorin
addikt
Sziasztok.
10k körül milyen videókártyát érdemes venni ami tudja a CUDA-t? Nem tudom, hogy ATI kártyáknál van-e valami hasonló megoldás Alapvetően nem a 3D-s teljesítmény számít, mert inkább HD filmeket néznék vele, és néha régebbi játékokkal játszanék (pl. GTR2).
Lényeges lenne, hogy ne melegedjen, ne vegyen fel nagy áramot, halk legyen és legyen Kompozit kimenete.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítség kéne.Mostanában tervezek új gépet összetenni,és szeretnék tanácsot kérni,hogy mostanság mit lehet belerakni.Olyan 85-90 e ft van rá.AMD párti vagyok,és Asus meg Msi cuccaim voltak eddig.
-
szasanyi
félisten
válasz richies #35663 üzenetére
Az a gond, hogy ahhoz a A64 (amit ha jól értelmeztem nem X2) procihoz mind1 milyet veszel, lassú lesz és nem hozza a VGA-tól elvárható teljesítményt.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
richies
senior tag
Sziasztok,
tesomnak akarok venni vmi vga szornyeteget, most egy 8600gt-je van, de eleg lassu.
a gep 2.4ghzen futo athlon64, 2 g rammal.sajna 2 eve kiestem a vga harcbol ,s foglalmam sincs,melyik a jobb, gyorsabb, stb
(arsav olyan 25e , lehet hasznalt is, eddig a hd3750-et, emg 8800gts-t neztem, de 9800 gtx is van olcsobban)
tiszta kaosz mar ez a szamozas... regi szep idok
koszi a valaszokat elore is, udv
Rozsomak of Power
-
South Velen
addikt
válasz sid.:Rc211v #35656 üzenetére
Ez hülyeség. Egy böszme, nagyfogyasztású, elavult kártya minek? Ráadásul egy 4670 is van olyan erős körülbelül.
-
szasanyi
félisten
válasz Klemens #35652 üzenetére
Én láttam refhűtős 4850 hirdetést hasonló áron, de mind1 nem ez a lényeg. Olyan 13-14k körül vesztegetnek használtan 9600GT 512MB kártyát, ha ilyet találsz nem rossz, vagy hasonló áron jó lehet - ahogy ajánlották is - egy HD3870 512MB. Igazából ehhez a felbontáshoz bőven sok egy kis fogyasztású HD4670 is, ha esetleg azt találnál jó áron.
-
tag
Hát a beszerzési forrásomnál a 4890-et megcsípem most kifutóba 41-ért, a gtx 275 +9-10k, a két kari nagyjából pariban van. Mondom én ezt úgy a 4890 javára, hogy nvidia-fan volnék alapvetően.
S az éterbe belekérdezem: vajh a most kinézett 4890 még egy olyan 1-1,5 évig elégséges lesz egy max 1600x1200-as felbontású mókázásra?
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
WZP
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék vélemények után, hogy a jelenlegi gépembe 2008 4.hó körül vásárolt, tehát mondhatni kiszolgált 3870 utódjaként milyen kártyát ajánlotok, egyúttal mennyit kaphatnék a 3870-ért ha eladom ? Az összköltség 40k körül kéne legyen eladott 3870 után. előre is ty
-
footy
addikt
Sziasztok!
11-12K körül keres az egyik barátom videókártyát.
Mit érdemes venni? 4650 vagy 9500GT? 1G vagy 512?köszi
-
MZsoltee
veterán
válasz Klemens #35652 üzenetére
Ne vegyél 1Gb-os 96GT-t, ha a használt is játszik akkor olcsóéer próbálj meg egy 4830ast szerezni, az belefér vagy egy 3870es is jó választás lehet, hasznátan vagy akár újonan is. Valamivel gyorsabb a 96GT-nél a 3870.
Ami még szóba jóhet az egy 4730as ami újonan 19-20k újonnan és a 4830 kivételével mind1ik karinál erősebb, talán ez lenne a legjobb alternatíva. Új is gyors is:[link]Talán esz segít dönteni:[link]
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Klemens
őstag
válasz szasanyi #35651 üzenetére
Az a 18-19K-s használt 4850 az inkább 20-2xK, annyit meg nem akarok már rá szánni.
Az eredeti az az volt, hogy 8800GT/GTS lenne 15K környékéért. Jelenleg egy PX7900GS Extreme TDH-m van. Így is felmentem már arra a 18K környékére, de azt is sokallom ezt picit.
Nem vagyok extreme gamer, 1024x768-ban játszom, nem is tud nayobb felbontást a monitorom 85Hz-en."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
szasanyi
félisten
Egyértelműen a HD4670 512MB DDR3 a jobb. Mert azt nem írtad milyen, és van DDR2 változat is, az elég gyengus, és van DDR4 is ami a legjobb! Én leginkább a Sapphire kártyáját javaslom, aminek elég jó az ára, van natív HDMI és jó hűtés.
Klemens: referencia órajelek, nem túl biztató hűtés, cserébe új, garanciás. Már csak jó áron éri meg már ilyet venni. Érdemes belekalkulálni, hogy ~18-19k-ért használt, de hibátlan HD4850-et kaphatsz ami teljesítményben sokkal jobb.
-
koxes
tag
hello
szerintetek melyik a jobb választás egy: 9500GT 512Mb OC
9500GT 1Gb
4670 512Mb -
szasanyi
félisten
válasz Klemens #35647 üzenetére
Ezt nem mondtad, ahogy írtad abból meg arra lehetett következtetni, hogy mind2 G92. Inno3D nem túl minőségi gyártó (használtan semmiképpen sem vennék), akkor inkább az új Zotak. Igaz, hogy az 1GB VRAM-ból semmit sem fogsz profitálni, inkább azt nézd meg annál a kártyánál, hogy milyenek az órajelek. Az fontosabb!
-
Klemens
őstag
válasz szasanyi #35646 üzenetére
De ennyiért "csak" G80-as GTS van, a G92-es már élből 20K környéké van.
Találtam egy Inno3D 8800GT-t 14-15K-ért, de még bővebb infót nem tudok róla.
Volt egy 640Mb-os GTS, de arról pont lemaradtam, pedig 14K volt."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni?
Valamilyen 8800GT/GTS (használt) 14-15K környékéért vagy egy 1GB-os Zotac 9600GT (új) 18K környékéért?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Tubica
senior tag
Sziasztok, van egy Gigabyte 7600Gt-m, de szeretnék egy kicsit jobbat. Legfőképpen játékra kellene. Nem akarok sok pénzt hozzátenni, a legjobb lenne 1-1 be elcserélni. Ha van valakinek egy ötlete, hogy milyen kártya ér ezzel egy értéket, de jobb, akkor szóljon
Köszönöm. JÓ A TOPIC !!!
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
tag
válasz Stirbi #35634 üzenetére
Üdv tudós emberkék! Aki tud nekem segíteni abban, hogy mi tevő legyek, és hajlandó is rám szánni a pötyögést, attól kérdem:
úgy gondoltam, egy kis ápgrádre fogom a gépemet, nagyon gondolkodtam egy core i7 rendszerben, de úgy láttam, hogy egy alaplap+proci+videokari+memória (1366+i7+5xxx+ddr3 kit) kombó finoman belekarcol a 160+ -os kategóriába, és nem biztos, hogy én most ennyit el akarok költeni a rendszeremre, még úgy sem, hogy minden egyéb alkatrész (táp+ház+ssd meghajtók) bőven elég lenne, idomulna az új rendszerhez.
Dilemmám illetve trilemmám a következő:
Asus P5E-m mellé egy Q6600-as teljesít szolgálatot, ezt most nyakon verem 4 gb ocz reaperrel 1200mhz-en.
A mostani G92 8800 GTS 512-m helyett belenyúljak egy 4890-be? Vagy esetleg egy 5770? 5850 már egy huszassal feljebb van... Szerintetek?Egyáltalán ha megsuhogtatom az ostort és meghajtom a procit, egyáltalán kihajtja-e ezen kártyák bármelyikét?
Egyelőre ha erre tudtok okosat mondani, máris hálás leszek. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
dangerzone
addikt
válasz hajbel #35636 üzenetére
Én személy szerint ezt az árzuhanást nem sokallom. 1 év alatt 10.000 az nem vészes.
Például vegyél alapul egy 4870x2-est. 1 év alatt 50.000-rel esett az ára. Na, az nagy esés.Amúgy ez a nagy dx 11-es durranás nem hinném hogy olyan hamar fog bekövetkezni. Most kezdik el fejleszteni rá a játékokat, úgyhogy még kb 1 év, mire kijönnek, mire elterjednek jobban.
Amúgy, aki megjelenéskor vesz új videókártyát, az az esetek 90%-ában jó nagyot szív vele. Én legfőképp ezért nem tanácsolom, főleg, hogy jelenleg konkurrenciája sincs az 5xxx szériának.
-
Csekaone
csendes tag
hali! szeretnék venni új videokártyát amit nem kellene lecserélni 1-2 évig és olyan 50k árban ami tudja a 1920x1080 full hd-t mit tudnátok ajánlani?
gigabayt ma770-ud3 rev.2
Amd 955 be
corsair vx450
4 giga ram -
hajbel
addikt
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz dangerzone #35635 üzenetére
Te magad írtad, hogy 10k-t fog esni a 4870, a 4850 pedig 7-et. Talán azért ilyen drága a 3870, mert nem gyártják, nehéz hozzájutni, viszont ütőképes teljesítményben, és a DX verziója is versenyképes. Ha tényleg olyan nagy előrelépés lesz a DX 11 (és kilátásban van a Dirt2, Aliven vs. Predator, MW2 amelyekből majd le lehet szűrni a gyorsulást, minőséget), akkor valószínűleg rohamosan esik majd a kereslet a DX10-es kártyák iránt, és ezzel együtt az áruk is. Ezért javasoltam inkább az 5xxx szériát. Egy jó teszt, amiben van 1 gigás 4870 1gb (nem biztos), tuning, DX11 (bár csak Battleforge)
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Stirbi
addikt
válasz FireKeeper #35630 üzenetére
4870 böl nagyon ajánlott az 1gb rammal rendelkezöt vásárloni
-
hajbel
addikt
válasz dangerzone #35632 üzenetére
Azért a 7-10 k sok + ha még azt vesszük, hogy a használt kártyák ára kb. -5k, akkor az már elég nagy deficit. Egyébként is régebbi szériás kártyát nehéz eladni, pl. a 2900 kártyák már nagyon alacsony áron mennek, csak azért mert 2xxx széria. Külföldi oldalakon az 5xxx szériát ajánlják ha valaki kb. ilyen teljesítményű kártyát venne.
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35630 üzenetére
A 4xxx kártyák közül a 4890 kivételével mindnek sokat esett az ára.
Ha a 4870-et válaszod, 1 évig még biztosan hűen fog szolgálni. Addig szerintem a mostani használt (1gb-s verzió) ~32k-s ára lemegy úgy 22 környékére.
A 24k-s 4850 ára úgy 17 környékére.Szóval olyan hatalmasat már nem bukhatsz egyiken sem a 4-es szériából . Azok buknak mindig, akik az elején veszik meg, vagy az új széria megjelenése előtt.
-
hajbel
addikt
válasz FireKeeper #35626 üzenetére
Az 5750 jelenleg sajnos aránytalanul drága az 5770-hez képest... Viszont nagyon jól tuningolható és a Sapphire hűtése elég jó. Fel lehet húzni az 5770 szintjére és az új driverek is az 5-ös szériát fogják támogatni, tehát további gyorsulás várható. A DX11-es játékokban még +10-20% százalék teljesítmény várható az 5xxx széria javára a 4xxx-hez képest. Azt már én kérdezem a szakiktól, hogy mennyi köze van a teljesítményhez annak, hogy az alaplap támogatja-e a DX11-et, és hogy PCI-E 16 2.0, vagy 1.0 van az alaplapon. Ergo egy P43-as, P35-ös kártya mennyire jó az ötös szériához?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dangerzone #35629 üzenetére
akkor viszont addig lehet érdemes lenne egy idő/értékállóbb 4870-be fektetni aminek még marad valami reális értéke mire az hd5k széria megfizethető lesz. kérdés hogy bármilyen 512megás kártya értékálló lesz-e addigra
készülök, készülök, most is
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35628 üzenetére
Jólvan. Hajrá.
Csak majd a vizsgaidőszakban tanulni is maradjon időd.
Amúgy meg igen, karácsony után általában esnek az árak, meg arra talán kijön a fermi is, ami jó esetben versenybe száll az ati-val, és elkezdődik az árverseny.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dangerzone #35627 üzenetére
láttam gianninál 33k-ért is 5750-et, az nem tűnik rossznak, lehet nekiállok csereberélni, ilyenkor karácsonykor sok ember vesz vga-t aztán hátha lesz annyim hogy beruházzak egy 5750-be
igazából, ahol már nem ad játszható fps-t a 4850, ott már a 4870 sem annyira virgonc (az 512es meg főleg) úgyhogy még ezt nagyon át kell gondolnom. gondolom a karácsonyi szezon után jó kis árzuhanás várható...
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35626 üzenetére
Az 5770 kb az 1gb-s 4870 szintjén van , az 5750 meg az 1gb-s 4850 szintjén, csak ugye mellé tudnak dx 11-et, meg kevesebbet fogyasztanak, és kevesebb helyet foglalnak, valamint nem melegednek annyira.
De a dx 11-es játékok még legalább 1 évig nem nagyon lesznek elterjedtek. Szóval mérlegeld ,hogy a többletkiadás mennyire éri meg neked. Mert használtan 32 k környékén beszerezhetsz egy 1gb-s 4870-et, 4850-ből meg 25k környékén.Az újdonságokból meg azért jóval drágábban.
Itt egy teszt
Itt viszont a 4870-et azért lehúzzák, mivel csak a fél gigás verziót tesztelték.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dangerzone #35625 üzenetére
köszi a teszteket, majd átnyálazom.
és az 5750?
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35624 üzenetére
Itt egy teszt.
Pár játék esetén elég sokat jelent a plusz memóriaméret.A későbbiekben meg több haszon lehet belőle.
A 4850-ből meg akkor válassz 1gb-set ,ha pár ezressel drágább csak.
4870-nél meg mondjuk ez szintén így van.
Magyarul újonnan nem nagyon éri meg a 4870 1gb-s verziója az 512-eshez képest.A tuningra meg ne nagyon építs. Nem biztos hogy sokat tudod húzni a kártyát, ez sajna nem olyan, mint procik esetében.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dangerzone #35623 üzenetére
részletességtől függő, vagy független ez a teljesítményzuhanás? tehát ha pl lejjebb veszem AA-t, AF-et, akkor elég lehet az 512 is? (illetve arra is gondoltam hogy a későbbiekben jobb cserealap lehet a 4870 mint a 4830, ha dx11-est akarok, vagy csere 1GB-os 4850-re + tuning)
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35622 üzenetére
5.000-ret megér a váltás.
De , mint BME-s a BME-snek , megmondom őszintén, hogy az 512 mb az kevés lesz 1650*1080-as felbontás fölött. Főleg az olyan játékoknál, ahol nagy terek, sok objektum van, mert ugye azokat be is kell tölteni. Ilyenkor beakadhat picit a rendszer. -
FireKeeper
nagyúr
válasz ToxLee #35619 üzenetére
köszi a tippet, bár igyekszem olyan monitort választani aminek jó az élessége nem natívban is.
az eredeti kérdéshez plusz infó, hogy +5k-t kéne rádobnom a 4870-re. annyit megér?steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Klemens
őstag
Sorry, kettő lett.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen 8800Gt-t érdemes lenne megvenni 15K-ért?
Annyit tudok róla egyenlőre, hogy 1,5 éves. Egy PX7900GS Extreme TDH helyére menne.
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
ToxLee
őstag
válasz FireKeeper #35618 üzenetére
Nem natívba játszani elég borzalmas, bár ez szubjektív.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
Az 1GB-os 4830-hoz képest mennyire lenne előrelépés egy 512-es 4870? Előrelépés lenne egyáltalán? Jelenleg még elég kis felbontásokban játszom, de később feltett szándékomban áll egy full hd monitor beszerzése (persze nem feltétlenül natívban játszani).
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz birozoli7800 #35615 üzenetére
..ja főleg hogy 1gigás is ...de valaszeg elirás lesz
rzerge 8800GT-t nem cserélnék 4850-re.. annyira nem gyorsabb, viszont attól is függ milyen felbontásba játszol ugye..
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
birozoli7800
senior tag
válasz sid.:Rc211v #35612 üzenetére
Hát nem tudom elég jó ár lenne érte az biztos! Érdemes rákérdezni!
(#35614) rzerge 4850-nél még nem fogod érezni a pci-e 1.0 és 2.0 közötti különbséget! Nyugodtan megveheted!
[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
ott van, hogy az árváltozás jogát fenntartják
amúgy nemvágom, hogy ha én ennyiért megveszem most azon az oldalon, akkor elvileg kötelesek volnának-e annyiért adni?
amúgy látszik, hogy 22ezer lenneszerk:
"Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.
A webáruházban az árak mellett az aktuális, rendelkezésre álló szabad raktárkészletet is feltüntetjük. A raktárkészlet 10 percenként kerül frissítésre."
másvan egy p35 lapom (asus p5k premium), e6550, 2gb, és egy 8800gt vidio
a vga-t szeretném cserélni. 4850-est néztem.
Az mennyire gáz, hogy a lap (ha jól tudom) nem pcie2.0? 20k körül mennek ezek a karik, ahogy néztem, az pont jó lenne. Nem vagyok pro gamer, csak szintentartás végett (8800 utánLOL)
thx[ Szerkesztve ]
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
őstag
..nyomtam róla egy shot-ot ne hogy addig átírják [link]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
őstag
Szerintetek ez elírás lehet ..best ár lenne érte..
-
birozoli7800
senior tag
válasz JamesHolden #35607 üzenetére
Az bőven elég!
(#35609) cluttermap: Alapon tényleg kevés, még lehet hogy egy 4850-hez is. De 3,2-3,4 ghz-re ha fel tudod húzni akkor tökéletes lesz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
válasz cluttermap #35609 üzenetére
Szerintem egy 4870-et nem fog kihajtani egy 5600+ procogó, de tuningal lehet rajta segíteni.
-
cluttermap
csendes tag
Egy újonc bogarat ültetett a fülembe, hogy Athlon X2 5600+ 2.8Ghz-es kétmagos proci kevés a 4870-hez sőt még a 4850-hez is. Játszani akarok természetesen. Szerintem nem kevés. Szerintetek? Azért kérdezem mert szerintem 4870-est akarok venni.
A cluttermap a radartechnológiában az állócéltérkép neve. Minden jel, amely a térkép egyes pontjainál mért amplidúdó érték feletti, megfigyelendő lehetséges célpont.
-
ToxLee
őstag
válasz Badman 4ever #35599 üzenetére
Igen támogatja, de szerintem DX10.1-be gyenge a 3870 vagy tévednék? Meg amúgy se.
-
JamesHolden
aktív tag
köszönöm mindkettőtöknek!
szerk.: tápom FSP 350PNF
[ Szerkesztve ]
-
birozoli7800
senior tag
válasz JamesHolden #35604 üzenetére
Ahogy már írta lsc kolléga is neked egy 4670 tökéles lenne. Minden mapon meg lesz a fix 100 fps. Ha 100-nál többet szeretnél (ami teljesen felesleges) akkor a procit kellene majd húznod.
Egyébként tápegységed milyen van?
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz JamesHolden #35604 üzenetére
Radeon 4670 sapphire vagy his, a procid miatt nagyobb nem kell, ha jól emlékszem a cs-hez nem kell túl erős kártya .
Az élet kegyetlen .
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kizárólag multimédia célokat szolgáló gépem, amibe szeretnék venni egy erősebb VGA kártyát! Az ok: újra játszogatnék CS: Source-t! Gyakorlatilag csak emiatt kellene, minden mást X360-on játszok
Ez a konfigom: Giga MA69G-SH3, AMD X2 4400+, 2x1Gb Kingmax, Samu 2253BW, Win7 32bit
Ehhez milyen VGA kártyát ajánlatok?üdv
[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
2:1 GTS-nek.